Σάλο έχει προκαλέσει ένα video που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, και απεικονίζεται ένα κοριτσάκι (το πολύ 5 ετών), να κάνει «βόλτα» στη ράχη ενός αλιγάτορα 2,5 μέτρων, με τους γονείς της μικρής να το επικροτούν και την μητέρα της να τραβά περήφανη φωτογραφίες κατά την διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων.

Αν αναρωτιέστε τώρα τι… δουλειά είχε το επικίνδυνο και σαρκοβόρο ερπετό στο πάρτι γενεθλίων, να σας ενημερώσουμε πως «συμμετείχε» στην καμπάνια μιας αμερικανικής οικολογικής οργάνωσης για τη διάσωση των ερπετών απ’ τη μαζική εξόντωση.

Όπως θα δείτε και στο video που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ο αλιγάτορας με το παιδί στην ράχη του, «κόβει» βόλτες μέσα στο μικρό δωμάτιο, ενώ οι ενήλικες παρακολουθούν το θέαμα σκασμένοι στα γέλια.

Το παιδάκι προφανώς τρομαγμένο, πηδά κάτω κάποια στιγμή και τρέχει να φύγει, αλλά οι ενήλικες το προτρέπουν να συνεχίσει την… «βόλτα».

Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια εκδήλωσης της Cold Blooded Creatures («Ψυχρόαιμα Πλάσματα»), μιας οργάνωσης που εδρεύει στο Σικάγο κι οργανώνει συχνά τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όπου ο κόσμος μπορεί να πλησιάσει αλιγάτορες.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σκίουρος λατρεύει τις σοκολάτες τόσο που… τις κλέβει από κατάστημα! (video)

Καταπληκτικό βίντεο: Η Apple διαφημίζει το iPhone… και την Ελλάδα!

Βίντεο – σοκ: Παιδί κρεμάστηκε από το λιφτ σε χιονοδρομικό κέντρο! Η συνέχεια θα σας συγκλονίσει… (Video)

loading...