Ένα βίντεο – ντοκουμέντο κατέγραψαν δύο γυναίκες από την Συρία στην πόλη Ράκα, την πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους.

Με κίνδυνο της ζωής τους, φόρεσαν κάτω από τις μπούργκες κρυφές κάμερες και, τηρώντας τους κανόνες κυκλοφορίας που έχουν επιβάλλει οι τζιχαντιστές για τις γυναίκες, δηλαδή καλυμμένες από ύφασμα σε κάθε εκατοστό του σώματός τους, συνοδευόμενες από άντρες, κατέγραψαν όσα μπορούσαν να δουν από την «καθημερινή» ζωή στην καρδιά, το κέντρο επιχειρήσεων του Ισλαμικού Κράτους.

Οι γυναίκες αφηγούνται τις καταστάσεις στην Ράκα, και δείχνουν πως στους δρόμους κυκλοφορούν κυρίως άντρες, πως η κίνηση είναι η ελάχιστη, ενώ στο υλικό φαίνεται ακόμα και ένας άντρας να εκτελείται από τους φρουρούς τους σε δημόσια θέα.

Οι γυναίκες περιγράφουν πώς κατά τις δημόσιες εκτελέσεις, άντρες πυροβολούνται στο κεφάλι από τους φρουρούς, οι οποίοι στην συνέχεια τους αποκεφαλίζουν, καρφώνουν τα κεφάλια επιδεικτικά για να τα βλέπουν όλοι και πετούν τα σώματα στο δρόμο για να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα.

Το βίντεο προβλήθηκε από το σουηδικό κανάλι Expressen TV, ενώ εκεί αναφέρεται επίσης πώς οι τζιχαντιστές κλέβουν τις ταυτότητες Σύρων πολιτών και περνούν αρχικά στην Τουρκία και κατόπιν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες!

Δείτε το βίντεο στο Youwekly.gr:

Δείτε ακόμη: Έλα ρε…Ηθοποιοί του «Games of Thrones» μαζεύουν λεφτά για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα και οι δικοί μας φωτογραφίζονται! (Video)

Δείτε ακόμη: Αίσχη στο «θεοσεβούμενο» Αφγανιστάν: Ανήλικα αγόρια ντύνονται γυναίκες και βιάζονται από ηλικιωμένους άντρες

Δείτε ακόμη: Άραβας αφήνει βόμβα δίπλα σε ανυποψίαστους πολιτες και εξαφανίζεται!Δείτε τη συνέχεια…

loading...