Η αστραπιαία αντίδραση ενός άντρα από την κεντρική Κίνα κυριολεκτικά έσωσε τη ζωή της γυναίκας του, η οποία σε μια στιγμή παραφροσύνης πήδηξε από την ταράτσα μιας πολυκατοικίας ύψους 20 μέτρων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Chinese Business View, μετά από ένα άσχημο καυγά που είχε το ζευγάρι, η κοπέλα έτρεξε στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους (σε μια μικρή πόλη της επαρχίας Σαανξί) και πήδηξε στο κενό. Ο άντρας πρόλαβε εν ριπή οφθαλμού και άρπαξε από τα μαλλιά τη σύζυγό του, σώζοντάς την. Οι γείτονες που άκουσαν τον καυγά και τις απειλές της γυναίκας είχαν ήδη ειδιοποιήσει την αστυνομία, και έτσι οι αρχές έφτασαν έγκαιρα για να βοηθήσουν τον απελπισμένο σύζυγο να την τραβήξει πάνω.

Στο μεταξύ, εκείνη κρεμόταν από την κοτσίδα της για τρία ολόκληρα λεπτά, με τον άνδρα της να καταβάλλει απελπισμένες προσπάθειες να την κρατήσει. Το μόνο που βοηθούσε την απεγνωσμένη προσπάθειά του, ήταν ένας μικρός σωλήνας όπου ακουμπούσε το ένα της πόδι και μείωνε λίγο το βάρος που έπρεπε να σηκώνει.

Όπως δήλωσαν στην εφημερίδα οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στην ταράτσα η κοτσίδα είχε αρχίσει να γλιστρά από το χέρι του, και ήταν ζήτημα δευτερολέπτων να βρεθεί η άτυχη γυναίκα στο κενό.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ρομπότ μεταφέρει τα ψώνια ακολουθώντας μας και φέρνει επανάσταση!

Προσοχή! Σοκαριστικό βίντεο: Νοσηλευτής σπάει το πόδι 3χρονου παιδιού επειδή δεν σταματάει να κλαίει

Το μπούστο της διαγωνιζόμενης σε τηλεπαιχνίδι καταδύσεων τρέλανε τον κάμεραμαν και όχι μόνο

loading...