Όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ότι όσοι εργάζονται στο χώρο υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, το κάνουν από αγάπη, αφοσίωση και συμπόνοια προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, και όχι απλά για να κερδίσουν ένα μισθό.

Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό δεν ισχύει. Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο, στο οποίο μια νοσοκόμα κακοποίει μια ηλικιωμένη γυναίκα. Το περιστατικό καταγράφτηκε από την κόρη του θύματος, που είχε υποψίες για την εν λόγω κυρία. Έτσι, τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο σπίτι και αποκαλύφθηκε το φρικτό γεγονός.

Το περιστατικό συνέβη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, και κινηματογραφήθηκε μυστικά, όταν η Miriam Marino ειδοποιήθηκε από τη γειτόνισσα της μητέρας της, ότι πιθανόν να δεχόταν κακοποίηση από τη γυναίκα που τη φρόντιζε. Στο βίντεο, η νοσοκόμα φαίνεται να χτυπνά βίαια την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία υποφέρει από τη νόσο του Αλτζχάιμερ και να της επιτίθεται.

Η Marino μοιράστηκε το βίντεο με σκοπό να προειδοποιήσει άλλους, για την θύτρια που κακοποιούσε βάναυσα τη μητέρα της. Επίσης έχει ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά προς το παρόν δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία για την απάνθρωπη γυναίκα.

Δείτε το βίντεο: 

Δείτε ακόμη: Συγκινητικό! Παιδί με εγκεφαλική παράλυση κάνει για πρώτη φορά skate…!

loading...