Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν ένα νέο βίντεο με μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, η οποία κάνει μισόγυμνη pole-dancing, με το ένα στήθος εκτεθειμένο, αλλά όχι για το λόγο που φαντάζεστε.

Η Ashley Wright, έχει προκαλέσει διάφορα σχόλια με μερικές από τις συνήθειές της στο pole-dancing. Στο παρελθόν είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο χόρευε pole-dancing με την μικρή κόρη της δίπλα και δεμένη στην πλάτη της.

Τώρα ξαναχτυπά με νέο βίντεο, όπου αβίαστα χορεύει πάνω στον στύλο, ενώ το μωρό της, το οποίο είναι δεμένο πάνω της, θηλάζει από το δεξί της στήθος και φαίνεται απολύτως ήρεμο καθώς η μητέρα του γυρίζει γύρω- γύρω από τον στύλο.

Δείτε ακόμη: Νεαρός ηθοποιός μιμείται φανταστικά τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ! Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Η Ashley με το pole-dancing της δεν θέλει να προκαλέσει ερωτικά, αλλά κυρίως να επιδείξει τα ακροβατικά χορευτικά της.

Το τελευταίο της βίντεο την δείχνει να σηκώνει το σώμα της στον αέρα εντυπωσιακά και να κάνει περίπλοκες πόζες για πολλή ώρα.

Η Ashley έφτιαξε το βίντεο και το μοιράστηκε Online για διάφορους λόγους. Όχι μόνο επιδεικνύει τις αθλητικές της ικανότητες, αλλά όπως λέει η ίδια, τη βοηθάει στο θηλασμό και στο να κρατάει δεμένο πάνω της το μωρό. Δεν ανησυχεί για το αν θέτει σε κίνδυνο το μωρό με τις χορρευτικές πόζες της στο στύλο. Όταν η κόρη της θέλει να χορέψει μαζί της, προσπαθεί συνήθως να την βάζει στην πλάτη, γιατί έτσι μπορεί να κάνει περισσότερες κινήσεις από ότι αν την είχε μπροστά.

Δείτε ακόμη: Πήγε να χτυπήσει την κοπέλα του και…εμφανίστηκε ο spiderman!

 

loading...