Ο εκκωφαντικό θόρυβος κατά τη διάρκεια της πτήσης ανησύχησε τους επιβάτες, με αποτέλεσμα το πλήρωμα του αεροσκάφους να ελέγξει το πρόβλημα.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο περιστατικό με τραγουδίστρια σε αεροπλάνο: Έβρισε και κλώτσησε συνεπιβάτη! Τι συνέβη;

Αυτή η πτήση βγήκε από ταινία τρόμου! Αεροπλάνο που απογειώθηκε από τη Νότια Κορέα, που έφτασε στα 10,000 πόδια, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην αφετηρία του, καθώς μια από τις πόρτες δεν είχε κλείσει σωστά.

Ο εκκωφαντικό θόρυβος κατά τη διάρκεια της πτήσης ανησύχησε τους επιβάτες, με αποτέλεσμα το πλήρωμα του αεροσκάφους να ελέγξει το πρόβλημα.

Δείτε ακόμη: ΣΟΚ! Συνετρίβη το αεροπλάνο του Χάρισον Φορντ! Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός! (PHOTOS)

Στο Jin Air Boeing 737-800 με τους 163 επιβάτες επικράτησε το απόλυτο χάος. Ενας ψύχραιμος επιβάτης κατάφερε να απαθανατίσει την ανοιχτή πόρτα και να την ανεβάσει στα social media. Από το περιστατικό πολλοί επιβάτες παραπονέθηκαν για πόνο στα αυτιά, ενώ σε πολλούς προκλήθηκε ναυτία.

Επιβάτης που μίλησε σε ραδιόφωνο της Νοτίου Κορέας είπε ότι κατάλαβε την ανοιχτή πόρτα, όταν είδε την κουρτίνα που χωρίζει τους επιβάτες από τις αεροσυνοδούς να κουνιέται από τον αέρα.

Δείτε ακόμη: Ένα υπέροχο βίντεο γεμάτο μαγεία και συγκίνηση: Ο θαυμάσιος ελληνικός ουρανός, 365 μέρες το χρόνο

Οι αρχές ενημέρωσαν ότι από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν σοβαροί τραυματισμοί και κανείς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Η πτήση ωστόσο, καθυστέρησε 15 ώρες!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ