Το ριάλιτι σόου Undressed από την Ιταλία θέλει να συνεχίσει την επιτυχία και προς το Βορρά. Το τολμηρό αυτίο σόου ζητά από τους παίκτες του (έναν άνδρα και μια γυναίκα) να γδύσουν ο ένας τον άλλον και να ξαπλώσουν μαζί για μισή ώρα σε ένα διπλό κρεβάτι, λίγα μόλις λεπτά αφότου γνωριστούν.

Η ίδια φιλοσοφία θα ισχύει και για το σόου στο Ηνωμένο Βασίλειο, άτομα τελείως άγνωστα μεταξύ τους θα καλούνται να μοιραστούν προσωπικές πληροφορίες και σκέψεις, σε μια διαδικασία που έχει ως σκοπό την «γρήγορη απόκτηση οικειότητας και την εξερεύνηση των αποδεκτών κανόνων έλξης».

Δείτε ακόμη: Μετέδιδε ρεπορτάζ στον αέρα και άρχισε να τρέχει η μύτη της – Δείτε την απίστευτη αντίδραση της

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής Fizz, που φιλοδοξεί να φέρει το Undressed στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη αρχίσει να αναζητά υποψήφιους παίκτες. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το σόου είναι ένα πρωτοποριακό «κοινωνικό πείραμα». Όσο για τους κανόνες αυτού του παράξενου «παιχνιδιού», αυτοί έχουν ως έξής: Αφού γίνουν οι συστάσεις του υποψήφιου ζευγαριού, το αγόρι και η κοπέλα οδηγούνται σε ένα δωμάτιο όπου βρίσκεται ένα διπλό κρεβάτι και τους ζητείται να γδύσουν ο ένας τον άλλον και να ξαπλώσουν. Στη συνέχεια, περνούν 30 λεπτά ξαπλωμένοι δίπλα-δίπλα, συζητώντας και χαλαρώνοντας ενώ σε μια μεγάλη οθόνη εμφανίζονται ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν.

Μόλις περάσει ο καθορισμένος χρόνος, καθένας από τους δύο παίκτες καλείται να αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στο κρεβάτι ή να… ντυθεί και να φύγει από το δωμάτιο. Το τέλος για τα το ζευγάρι ή θα είναι καλό και θα συνεχίσουν αυτό που κάνουν ή μάλλον δεν θα ξαναβρεθούν ποτέ ούτε για καφέ.

Δείτε παρακάτω το trailer του ιταλικού σόου:

Δείτε ακόμη: Το απαγορευμένο βίντεο από τα Όσκαρ 2016: Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Πρωινό

Δείτε ακόμη: Το απίστευτο «πέσιμο» του 78χρονου Morgan Freeman σε δημοσιογράφο! (VIDEO)

Δείτε ακόμη: Ράδιο Αρβύλα: Τρόλλαραν τον Απόστολο Γκλέτσο για τη συνέντευξή του στον Κωστόπουλο με ένα απίστευτο βίντεο!

Δείτε ακόμη: Σοκαριστικό βίντεο: Μαυροντυμένη γυναίκα περιφέρεται στους δρόμους της Ρωσίας κρατώντας ένα κομμένο κεφάλι!

loading...