Σας έχει τύχει ποτέ να τραυματιστείτε ελαφρά σε κάποιο σημείο το σώματός σας, να πρέπει να βάλετε ένα τραυμαπλάστ για να προστατεύσετε την πληγή και να τη βοηθήσετε να επουλωθεί, αλλά να μην ταιριάζει ακριβώς το σχήμα του τραυμαπλάστ για να γίνει σωστά η κάλυψη;

Δείτε ακόμη: Δεν έχετε ξαναδεί τέτοιο βίντεο! Περιήγηση στο ανθρώπινο σώμα με δυνατότητα επιλογής εστίασης σε ο,τι θέλει ο καθένας!

Αυτό που συνήθως κάνουμε όλοι, είναι να βάζουμε το τραυμαπλάστ όσο καλύτερα γίνεται και απλά να υπομένουμε μια μίνι ταλαιπωρία δυσκινησίας και ενόχλησης μέχρι να επουλωθεί το τραύμα.

Επίσης, πολλές φορές, το τραυμαπλάστ φεύγει από τη θέση του και πρέπει να το κάνουμε πάλι από την αρχή. Αυτό που φταίει είναι ότι δεν σκεφτόμαστε εκείνη τη στιγμή, το βέλτιστο σχήμα που θα πρέπει να έχει το επίθεμα, ώστε να ταιριάξει απόλυτα στο τραύμα.

Δείτε ακόμη: Που οφείλονται οι κράμπες τη νύχτα; Δες πώς να τις αντιμετωπίσεις

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον καλύτερο τρόπο για να εφαρμόζετε τραυμαπλάστ στα δύσκολα σημεία του σώματος, όπως στις κλειδώσεις και τις αρθρώσεις, για να μην σας εμποδίζει τίποτα στην φυσική κίνηση που κάνετε.

iatropedia.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ