Πολλοί είναι οι δημιουργοί που προσπαθούν να ξεχωρίσουν με τις μοναδικές τους ιδέες ακόμη και αν στην τελική δεν είναι και τόσο λειτουργικές και το μόνο θετικό που έχουν είναι η πρωτότυπη εμφάνιση τους. Αυτά τα εντελώςλάθος designs διαφόρων καθημερινών αντικειμένων, γίνονται πολύ δημοφιλή και κάνουν τον γύρω του διαδικτύου, μαζεύοντας απίστευτα σχόλια.

Εννοείται πως αν κάποιος αποφάσιζε να τα αγοράσει θα ήταν καθαρά και μόνο για να τα χρησιμοποιήσει ως διακοσμητικά ή ακόμη και για να τρολάρει τους φίλους του. Δες εδώ λοιπόν, τις πιο μη λειτουργικές και περίεργες δημιουργίες!

Ας είμαστε ειλικρινείς, εμφανισιακά είναι αρκετά πρωτότυπο και εντυπωσιακό το συγκεκριμένο πιρούνι, αλλά από που θα το πιάσεις για να φας; Ειδικά αν το πιάτο σου έχει μακαρόνια, πολύ θα ήθελα να σε δω να παιδεύεσαι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα τα chopsticks.

Βέβαια, από την άλλη είναι και ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις δίαιτα ή να εκνευριστείς και να πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό. Δεν μπορώ να αποφασίσω μάλλον.

Πες μου για ποιο λόγο έχει δύο χερούλια αυτή η κατσαρόλα, αφού και τα δύο βρίσκονται στο ίδιο σημείο; No comments, άντε και καλά καψίματα!

Δείτε ακόμη: Τα πιο παράξενα- όμορφα κρεβάτια που θα θέλαμε να κοιμηθούμε

Πόσο κλάμα μπορεί να έχω ρίξει με το μπρίκι. Αν λοιπόν δεν καείς από την κατσαρόλα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το μπρίκι, εδώ στο εγγυώμαι δεν παίζει να την γλιτώσεις.

Και όχι δεν φουσκώνει η καρέκλα επειδή έχει κάποιο μαξιλαράκι, αλλά επειδή μάλλον η δημιουργός εμπνεύστηκε από τις γάτες της την ώρα που τρόμαζαν. Αυτό είναι που λένε βρίσκομαι σε άβολη θέση… Τι, όχι;

Ωραία, αυτό το ποτήρι είναι μάλλον από κάποια καμπάνια κατά του αλκοολισμού, δεν εξηγείται αλλιώς. Βέβαια και νερό να θες να πιεις δεν παίζει η φάση, τώρα με καλαμάκι μπορεί κάτι να κάνουμε!

Δείτε ακόμη: Τα πιο παράξενα design σπιτιών που εντοπίσαμε το 2016!

Και αν δεν σου άρεσε το προηγούμενο πιρούνι, σου έχω και δεύτερη πρόταση. Να σε δω όμως πως θα το σηκώσεις που θέλει και δύο χέρια

Βρείτε μου έναν λόγο που οι χειμερινές μπότες – γαλότσες είναι ανοιχτές μπροστά. Μη μου πεις ότι τις λάτρεψαν τόσο πολύ για το στυλ τους και τις θέλουν και για το καλοκαίρι;

Και με αυτό εδώ το υπέροχο κουτάλι ολοκληρώνονται τα κουζινικά σκεύη. Τι περίμενες ότι θα μπορούσες να φας και σούπα; Χαχαχα να ‘σαι καλά με έκανες και γέλασα. Ακόμη να καταλάβεις ότι το image είναι που μετράει;

Έλα πάρε εσύ αυτό το ποτιστήρι και αν καταφέρεις να ποτίσεις τα φυτά σου θα σου κάνω τον κηπουρό για 1 μήνα. Ότι τι, βάζεις νερό στην τρύπα και το ξανά ρίχνεις μέσα μετά;

Δείτε ακόμη: Η minimal διακόσμηση είναι η νέα τάση! Δες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι!

Νομίζω δεν θέλεις να σου πω γιατί είναι μια αποτυχία αυτή η πατέντα; Τσιμεντένια ομπρέλα; Τι βρέχει τούβλα; Εντάξει είπαμε να πρωτοτυπήσει, αλλά αυτή εδώ η δημιουργός το παράκανε!

 

 

loading...