Οι κτηνίατροι στην κλινική «9 ζωές» στην Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα… Κάποιος είχε αγοράσει ένα γατάκι 2 μηνών, το είχε βάψει μωβ έτσι ώστε να μοιάζει με παιχνίδι και το είχε δώσει στον τεράστιο σκύλο του για να ακονίζει τα δόντια του. Για την ακρίβεια το χρησιμοποιούσε ως ζωντανό δόλωμα για να προπονεί τον σκύλο του για κυνομαχίες.

Δείτε ακόμη: Γιατί σας κοιτάζει ο σκύλος σας όταν κάνει την ανάγκη του;

Το γατάκι ίσα που ζούσε. Οι δαγκωματιές του σκύλου το είχαν φέρει στα πρόθυρα του θανάτου. Φυσικά δεν φταίει ο σκύλος, αλλά το νοσηρό μυαλό του ιδιοκτήτη τους. Οι κτηνίατροι έβαλαν το γατάκι στο χειρουργείο και επιχείρησαν αρχικά να το σώσουν και εν συνεχεία να «κλείσουν» τις πληγές από τα δόντια του σκύλου.

Τα κατάφεραν. Το γατάκι έζησε και μέρα με τη μέρα άρχισε να ανακτά τις δυνάμεις του. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να το κουρέψουν εντελώς, προκειμένου να φύγει το μωβ τρίχωμα και να εμφανιστεί πάλι το φυσικό του χρώμα. Μάταια.

Δείτε ακόμη: Ιστορικές φωτογραφίες από γεγονότα που δεν πρόκειται να ξανασυμβούν

Ο πρώην ιδιοκτήτης του το είχε βάψει με τόσο ισχυρή μπογιά που είχε ποτίσει το τρίχωμα του μέχρι και τις ρίζες.

Το μωβ γατί οι κτηνίατροι το ονόμασαν «στρουμφ» στη νέα του ζωή στην κλινική. Ο στρουμφ επειδή έχει βιώσει την αγριότητα είναι ένα απίστευτα τρυφερό πλάσμα το οποίο μάλιστα πηγαίνει σε ένα άλλο κακοποιημένο και τυφλό γατάκι και καθημερινά του κάνει μασάζ με τα ποδαράκια του στην πλάτη.

Δείτε ακόμη: Η viral φωτογραφία που τρόμαξε τον κόσμο: Υπερηχογράφημα δείχνει τον Σατανά δίπλα στο έμβρυο!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ