Συναντήστε τον Γκράχαμ. Αυτός είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να επιβιώσει από ένα τροχαίο ατύχημα, χωρίς να πάθει οτιδήποτε…

Ο Γκράχαμ μπορεί να δείχνει… λίγο διαφορετικός από έναν κανονικό άνθρωπο, αλλά σίγουρα είναι «ανθρώπινος». Για την ακρίβεια, δείχνει ανθρώπινος καθώς το σώμα του έχει «τροποποιηθεί» ώστε να αντέξει την πιο σφοδρή σύγκρουση κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου ατυχήματος.

1

Ο Γκράχαμ αποτελεί μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας των Αστυνομικών Αρχών της Αυστραλίας για την πρόληψη των ατυχημάτων! Είναι δημιουργία της γλύπτριας Patricia Piccinini, ενός ειδικού στην χειρουργική τραύματος και ενός ειδικού για την οδηγική ασφάλεια, οι οποίοι «διαμόρφωσαν» το ανθρώπινο σώμα με βάση την επιστήμη και την εμπειρία τους. Αυτή την εικόνα θα έπρεπε να έχει το ανθρώπινο σώμα για να μπορέσει να αντέξει κάθε σύγκρουση σε τροχαία ατυχήματα.

2

Επειδή όμως το ανθρώπινο σώμα δεν είναι κατασκευασμένο κατ’ αυτό τον τρόπο, οι Αρχές της Αυστραλίας συστήνουν στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

3

newsit.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η φωτογραφία που «γκρέμισε» το facebook – Δεν φαντάζεσαι γιατί έγινε viral!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Έκπληξη! Ο Γιώργος Λιάγκας μας έδειξε για πρώτη φορά τον μικρό Γιαννάκη – Σε ποιον μοιάζει;

Μίνα Αρναούτη: «Είμαι 5 μήνες ακίνητη στο κρεβάτι και…» – Το παράπονο της συνεπιβάτιδας του Παντελίδη!

Η Μαρία Ηλιάκη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση της με την Καινούργιου – Ποιος ο ρόλος του Μουτσινά;

loading...