Μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις το facebook και δεν θα μπορούσε να μην μας κάνει μια ακόμα αύριο, Κυριακή 08 Μαΐου! Ο λόγος; Δεν είναι άλλος από την γιορτή της μητέρας!

Κατ’ αρχάς, και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στο Messenger θα εμφανίζεται δίπλα από το σημείο όπου γράφεται το κείμενο ένα λουλούδι. Πατήστε το και το μήνυμα σας, η φωτογραφία ή το GIF που στέλνετε θα συνοδεύεται από ένα λουλούδι, κάνοντας έτσι το post προς την μητέρα κάτιπου θα της μείνει αξέχαστο!

Επίσης εφόσον επιοθυμείτε κάτι περισσότερα τότε θα μπορείτε να κατεβάστε το νέο πακέτο από stickers που ξεκίνησε να διαθέτει το Facebook ειδικά για τη Γιορτή της Μητέρας. Είναι από αυτά που δεν υπάρχει καμία μητέρα στον κόσμο που δεν θα λατρέψει και δεν θα αισθανθεί ότι το παιδί της το έψαξε λίγο παραπάνω για να της κάνει ένα δώρο.

Το Facebook δοκιμάζει μάλιστα και κάτι ειδικά για τη Γιορτή της Μητέρας αλλά μάλλον θα αφορά περιορισμένο αριθμό χωρών και μάλλον ανάμεσά τους δεν θα βρίσκεται η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, δοκιμάζει ‘εμα ειδικό emoji με την επωνυμία “Thankful” που θα εμφανίζεται μαζί με τα υπόλοιπα emoji που χρησιμοποιούμε για να εκφράσουμε τα συναισθήματα που μας προκαλεί ένα post στο Facebook.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εσείς το ξέρατε; Δείτε τι πρέπει να κάνουμε με τα στέφανα σε περίπτωση θανάτου ή διαζυγίου

Τα δέκα μυστικά του Facebook Messenger που πρέπει να ξέρετε – Θα κολλήσετε!

Άσχημα νέα: Αυτή η είδηση για το Facebook θα στεναχωρήσει αρκετό κόσμο και θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας

loading...