Μιλώντας για βαρετές δουλειές… ο Τόμας Κουρβέν παρακολουθεί πώς στεγνώνει η μπογιά για να βγάλει το ψωμί του.

O επιστήμονας της Dulux από το Τουάιφορντ ελέγχει με το μικροσκόπιο πως  τα χρώματα που χρησιμοποιούμε στους τοίχους αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Αν θεωρείτε ότι αυτό είναι κάπως βαρετό που να δείτε τι ακολουθεί. Τελικά ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν πολύ χειρότεροι τρόποι να βγάλει κανείς  τα προς το ζην.

Οσμιστής μασχάλων

Το να παίρνεις μυρωδιά κάτω απ’ τη μασχάλη ίσως ακούγεται σιχαμερό, αλλά είναι η δουλειά που καλείται να κάνει καθημερινά η Πέτα Τζόουνς.

Δείτε ακόμη: 64χρονη σχημάτισε την καμπούρα του Κουασιμόδου στην πλάτη της απο το αλκοόλ – Συγκλονιστικές εικόνες

Εργάζεται ως παραγωγός αποσμητικών για τη Unilever στην Αυστραλία και παράγει προιόντα ευρείας κυκλοφορίας όπως τα αποσμητικά Dove και Lux.

Μεγάλο κομμάτι της δουλειάς της είναι να μυρίζει μασχάλες αγνώστων για να δεί το αποτέλεσμα των προιόντων που παράγει.

Η Πέτα λέει πώς αν και της φαινόταν περίεργο αρχικά σε μία εβδομάδα όλα ήταν εντάξει.

Καθαριστές στον τόπο του εγκλήματος

Μπορεί το CSI να έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών παγκοσμίως, αλλά δεν υπάρχει τίποτα το διασκεδαστικό στο να καθαρίζεις τον τόπο του εγκλήματος μετά από ένα φόνο.

Ένα παντρεμένο ζευγάρι, οι Μάικ Ντεσντβέντ και Κάρμεν Βελάσκεζ είναι επιφορτισμένοι με τα παραπάνω καθήκοντα να καθαρίζουν δηλαδή το χώρο από τα πτώματα. Ωραίο δεν λέω αλλά μάλλον θα προσπεράσω…

Eκπαιδευτής κροκοδείλων

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε δουλέψει με στριμμένους συναδέλφους αλλά να βάζεις το κεφάλι σου στο στόμα του κροκοδείλου αυτό θα πεί δίνω και τη ζωή μου για τη δουλειά!

Παρά όμως τον προφανή κίνδυνο του επαγγέλματος οι εκπαιδευτές στα εκτροφεία κροκοδείλων στην Παταγια κερδίζουν μόλις 2,80 ευρώ την ημέρα. Ένα ακόμη μέρος της δουλειάς τους είναι να δίνουν φιλιά στη μύτη γιγαντιαίων κροκόδειλων.Ένας τουρίστας που βρέθηκε σε ένα τέτοιο show κατέγραψε με την κάμερα έναν από τους εκπαιδευτές καθώς τα σαγόνια του κροκόδειλου του συνέθλιβαν το κεφάλι.

Θύμα δαγκώματος κουνουπιών

Ο Χέλγκ Ζίλερ έχει ένα επάγγελμα που πραγματικά με ξεπερνά- αφήνει τον εαυτό του έρμαιο στα κουνούπια!Δουλεύοντας σε βραζιλιάνικο τροπικό δάσος, προσφέρει τον εαυτό του ως δόλωμα για να μελετήσει τη συμπεριφορά των εντόμων.

Παρότι μία φορά κόλλησε μαλάρια και αρρώστησε σοβαρά δηλώνει:» Η ομορφιά του δάσους είναι τέτοια που κάνει τα χιλιάδες τσιμπιματα κουνουπιών να μην έχουν καμία σημασία».

Γευσιγνώστης ζωοτροφών

Δεν πρόκειται για μία οποιαδήποτε ζωοτροφή- είναι η «γκουρμέ» κουζίνα των Marks & Spencer αποκλειστικά για γάτες και σκύλους. Κάθε γεύμα έχει δοκιμαστεί από τον Σάιμον Άλισον.

Όπως λέει ο ίδιος, λατρεύει τη δουλειά του αλλα… τραβάει κόκκινη γραμμή στην κατάπωση! Μετά από κάθε δοκιμή, απαραίτητη η χρήση τσίχλας… ε για ν’απαλλαγεί από την «μυρωδάτη» αναπνοή.

Ελεγκτής ανάπτυξης γρασιδιού

Ναι, παρακολουθεί το γρασίδι να μεγαλώνει. Για την ακρίβεια, η Έλεν Σουθαλ είναι ειδικός γρασιδιού σε Βρετανικά Θερμοκήπια και καθημερινά μετράει και φυτεύει έναν προς έναν 400 σπόρους δείγματα.

Αργότερα ξαναελέγχει την ανάπτυξή τους φύλο προς φύλο. Σύμφωνα με την Έλεν, αν και η δουλειά της φαίνεται περίεργη στους περισσότερους, εκείνη τη βρίσκει συναρπαστική και τίποτε δεν την ικανοποιεί περισσότερο από μία δέσμη τέλειου γρασιδιού» όπως ικανοποιείται ο καθένας, τι να πει κανείς για το γρασίδι της… αλληνής.

Δείτε ακόμη: 25 φωτογραφίες που αποδεικνύουν οτι έχεις πολύ… βρώμικο μυαλό!

loading...