Ποιος να παρακολουθεί άραγε το προφίλ μου; Είναι μια συχνή απορία των χρηστών facebook.

Όπως και «Τι ωραίο που θα ήταν να ήξερα και να μπορούσα να δράσω ανάλογα με τα αποτελέσματα που μου έδινε το Facebook. Θα ήταν πιο εύκολο για μένα τόσο στις προσωπικές σχέσεις μου, όσο και στις επαγγελματικές. Μία σελίδα όπου μου θα έδειχνε ότι ο χρήστης Α είδε το προφίλ μου 5 φορές, ο χρήστης Β 10 φορές κ.ο.κ.». Ωραίο θα ήταν…

Θα το έχεις ήδη καταλάβει πως δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία, όχι τουλάχιστον ακόμα.

Το αναφέρει και το Facebook άλλωστε, στο Κέντρο Βοηθείας του, στον τομέα των Κοινών Μύθων για το Facebook.

Μπορεί κάποιος να καταλάβει αν έχω δει το Χρονολόγιό του;
Όχι, στο Facebook δεν μπορείτε να παρακολουθείτε ποιος βλέπει το Χρονολόγιό σας. Ούτε εφαρμογές τρίτων δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Αν εντοπίσετε κάποια εφαρμογή που ισχυρίζεται ότι προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, αναφέρετέ τη.

Μπορώ να μάθω ποιος βλέπει το Χρονολόγιό μου ή πόσο συχνά το βλέπουν;

Όχι, το Facebook δεν παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ποιος βλέπει το Χρονολόγιο ή τις δημοσιεύσεις σας (π.χ. τις φωτογραφίες σας). Αυτή η λειτουργία δεν παρέχεται ούτε από εφαρμογές τρίτων.

Αν εντοπίσετε κάποια εφαρμογή που ισχυρίζεται ότι προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, υποβάλετε αναφορά.

Υπάρχουν Facebook εφαρμογές οι οποίες υπόσχονται να μου πουν ποιος βλέπει το προφίλ μου
Ναι, υπάρχουν πολλές τέτοιες εφαρμογές. Όλες λένε ψέμματα. Άσε που είναι και επικίνδυνες, μιας και μόλις τις εγκαθιστάς έχουν ελεύθερη πρόσβαση στα περισσότερα (κάποιες φορές και σε όλα) προσωπικά σου δεδομένα.

Τις περισσότερες φορές δημοσιεύουν διάφορα με χρήση του λογαριασμού σου, κάτι το οποίο θα ενοχλεί τόσο εσένα, όσο και τους φίλους σου, μιας και πρόκειται για spam περιεχόμενο.

Θα σου συνιστούσα να αφαιρέσεις όλες αυτές τις εφαρμογές που σου υποσχέθηκαν κάτι το οποίο δε μπορεί να γίνει. Η διαδικασία είναι η εξής:

Επισκέψου τις ρυθμίσεις εφαρμογών και πάτα το X δίπλα από κάθε εφαρμογή για να την αφαιρέσεις.

Μην ξεχάσεις να κάνεις κλικ στην επιλογή «Διαγράψτε όλη τη δραστηριότητά σας στην εφαρμογή «όνομα εφαρμογής» από το Facebook» πριν την επιλογή «Αφαιρέστε».

Πηγή: socialmedialife

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μια οικογένεια σώζει αυτό το μικροσκοπικό γατάκι αλλά τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη όταν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ακριβώς γατάκι!

Εικόνες που σοκάρουν: Ξέφυγαν τελείως οι Βρετανοί στον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς του 2017! (Photos)

Κλείστε τη αμέσως! Αυτή η ηλεκτρική συσκευή καίει τρομακτικά πολύ ρεύμα και δεν το γνωρίζαμε!

 

loading...