Πρόκειται, ίσως, για μια από τις πιο κακοπληρωμένες και κουραστικές δουλειές, η οποία μπορεί να γίνει ανθυγιεινή λόγω της επαφής με καθαριστικά και επικίνδυνα χημικά.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει για τις εργαζόμενες του γραφείου καθαρισμού Naturist Cleaners, το οποίο έχει την έδρα του στο Λονδίνο. Ο λόγος; Οι εργαζόμενες της συγκεκριμένης εταιρείας όχι απλά αμείβονται πλουσιοπάροχα αλλά απαλλάσσονται κι από τις βαριές εργασίες λόγω… έλλειψης εξοπλισμού!Μπορεί η αγγελία να είχε προκαλέσει σάλο όταν πρωτοβγήκε και όλοι να απορούσαν τι είδους γυναίκα θα δεχτεί κάτι τέτοιο αλλά όλα έγιναν πιο κατανοητά όταν μια από αυτές τις εργαζόμενες γυναίκες έδωσε συνέντευξη αναλύοντας τους λόγους που ασχολείται με κάτι τέτοιο. «Δεν έχω νιώσει ποτέ σαν σεξουαλικό αντικείμενο», δηλώνει 25χρονη η οποία πληρώνεται 50 ευρώ την ώρα για να καθαρίζει… au naturel.

«Για μένα η γύμνια είναι κάτι φυσιολογικό. Έχω πολλή αυτοπεποίθηση και δεν ντρέπομαι καθόλου», αναφέρει στη συνέντευξή της, διευκρινίζοντας ότι πολλοί από τους πελάτες της είναι απλώς γυμνιστές, που δεν θέλουν να βλέπουν άτομα με ρούχα στο σπίτι τους. «Δεν είναι κάτι σεξουαλικό για εκείνους να βλέπουν μια γυναίκα γυμνή να καθαρίζει» και κλείνει συμπληρώνοντας πως οι πελάτες που αισθάνονται έλξη για εκείνη υπογράφουν συμβόλαιο για να μην απλώσουν ούτε το δαχτυλάκι τους πάνω.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Παραλίγο να λιποθυμήσει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής-Έτρεξαν να τη βοηθήσουν οι συνεργάτες της

Ποια είναι η «επικίνδυνη» κουκλάρα Μαριάννα Καλέργη που θα πάει στο Survivor

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πόσα λεφτά θα πάρει από την επικουρική σύνταξη και πάθαμε σοκ!

 

loading...