Μια 25χρονη κοπέλα από το Κολοράντο, που ονομάζεται Sarah Ingle, έχει δαπανήσει πάνω από 14.000 δολάρια (περίπου 13.000 ευρώ) σε κοστούμια, ώστε να μοιάζει σε πριγκίπισσες της Disney.

Τα μάτια της μοιάζουν φωτοσοπαρισμένα και τη «δείχνουν» καρτουνίστικη, αλλά έτσι είναι από κατασκευής της. Ή σχεδόν…

Εργάζεται ως διευθύντρια marketing και διαθέτει 17 διαφορετικά ρούχα και 16 περούκες, ώστε να πετυχαίνει τις μεταμορφώσεις της. Η όλη διαδικασία της μεταμόρφωσης σε πριγκίπισσα της Disney, διαρκεί έως και 3 ώρες και η ίδια δηλώνει: «Έχω μια διαφορετική περούκα και διαφορετικό μακιγιάζ για κάθε εμφάνιση«.

Η Sarah διορθώνει, ακόμη και το περίγραμμα του προσώπου της, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε «ρόλου». Κάποιες φορές, μάλιστα, χρησιμοποιεί και χρωματιστούς φακούς, όπως στη Μικρή Γοργόνα ή την Έλσα από το Frozen.

Έχει ιδρύσει εταιρεία με τον φίλο της και συμμετέχει, φυσικά με χρέωση, σε γενέθλια, εκδηλώσεις, πάρτι, ακόμη και σε bachelor.

Εκτός από την καλλιτεχνική της δραστηριότητα, επιτελεί και κοινωνικό έργο, αφού παρέχει αφιλοκερδώς ψυχολογική υποστήριξη και ψυχαγωγία σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Στον ιστότοπο της, ενημερώνει, ότι κάθε φόρεμά της, κατασκευάζεται επί έως και έξι μήνες και αποτελείται από υλικά από διάφορες γωνιές του κόσμου, όπως για παράδειγμα οργάντζα και μετάξι.

Δείτε ακόμη: Η σπάνια περίπτωση της μικρής Λυδίας που γεννήθηκε με κεφάλι ενήλικα!

Δείτε ακόμη: Τα δυο προσκοπάκια- ήρωες που έσωσαν τον αρχηγό τους απο επίθεση αρκούδας!

Δείτε την και σε παιδικές φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Όταν οι γυναίκες πηγαίνουν ή επιστρέφουν από πάρτυ…Δείτε αστεία και περίεργα στιγμιότυπα που συμβαίνουν!

loading...