Η Microsoft ενισχύει ακόμη περισσότερο την υπηρεσία Outlook.com ανακοινώνοντας ότι υποστηρίζει πλέον και το Google Drive για την cloud αποθήκευση / διαμοιρασμό αρχείων, καθώς επίσης και άμεσο διαμοιρασμό φωτογραφιών με το Facebook.

Η εταιρεία σημειώνει ότι και οι mobile εφαρμογές του Outlook είναι συμβατές με τα Box, Dropbox και Google Drive. Για να προσθέσετε τον λογαριασμό σας θα χρειαστεί να ανοίξετε ένα καινούργιο email, να πατήσετε το εικονίδιο για τα επισυναπτόμενα αρχεία και από εκεί επιλέξτε Google Drive. Στη συνέχεια θα σας ζητηθούν τα στοιχεία εισόδου στο Google Drive και στο εξής θα έχετε άμεσα πρόσβαση στα αρχεία σας.

Το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό σας στο Facebook. Επιλέξτε το εικονίδιο για τα επισυναπτόμενα μέσα από ένα καινούργιο email, βρείτε το Facebook και συνδεθείτε με τα στοιχεία είσοδου στο κοινωνικό δίκτυο.

Τέλος, η Microsoft πρόσθεσε ένα ενδιαφέρον εργαλείο για να βρίσκετε με ευκολία τα επισυναπτόμενα αρχεία σε μια συστάδα από emails. Πατώντας στο εικονίδιο των επισυναπτόμενων αρχείων, θα δείτε μια drop-down λίστα που περιλαμβάνει όλα τα επισυναπτόμενα αρχεία της συγκεκριμένης συζήτησης.

Οι αλλαγές θα γίνουν εμφανείς σε όλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Κατερίνα Καινούργιου: Για πρώτη φορά δίνει στεγνά τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο!

Αντωνία Καλλιμούκου: Για πρώτη φορά απαντά για τον χωρισμό της με τον Μισόκαλο – «Με εκνευρίζει…»

Φαίη Σκορδά: Για πρώτη φορά σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει τα πάντα για τον Γιώργο Λιάγκα!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δίαιτα εξπρές 5 ημερών ενάντια στο φούσκωμα! Το πρόγραμμα διατροφής για επίπεδη κοιλιά

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες για το look που έκλεψε τις εντυπώσεις – Πόσο κοστίζει και που μπορείς να το βρεις!

Μεγάλη προσοχή: Να γιατί θερίζει ο καρκίνος στην Ελλάδα! Δείτε τι μας κρύβουν…

 

loading...