Αν μοιράζεστε το κρεβάτι σας με κάποιο ζώο, το παρακάτω κείμενο μπορεί να σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Η Michelle Barrow, συγγραφέας στο xoJane, είχε μια μπάλα 5 εκατοστών από τρίχες γάτας στον κόλπο της, επειδή μοιραζόταν το κρεβάτι της με τον Cricket και τον Donut.

Πώς; Η θεωρία του γυναικολόγου της είναι ότι οι τρίχες που υπήρχαν στο κρεβάτι κόλλησαν στο πέος του συντρόφου της και μεταφέρθηκαν στον κόλπο της. Αντί να βγουν, μπλέχτηκαν με το σπιράλ της.

gata

Η Barrow εξηγεί ότι είχε στομαχόπονο για έναν μήνα περίπου και αποφάσισε να το τσεκάρει, γιατί πίστευε ότι ήταν από το σπιράλ
Ο γιατρός υποψιάστηκε ότι ο πόνος μπορεί να προερχόταν από κύστες στις ωοθήκες κι έτσι αποφάσισε να την εξετάσει. Σύμφωνα με την Barrow, άρχισε αμέσως να αναρωτιέται τι ήταν αυτό το πράγμα στον κόλπο της.

Πήρε τσιμπιδάκια και ψαλίδια, πιστεύοντας ότι ήταν ίνες από ταμπόν μπλεγμένες στο σπιράλ. Όταν έβγαλε την μπάλα, η Barrow σοκαρίστηκε που είχε το ίδιο χρώμα με τον Donut. Εκείνη την στιγμή φρίκαρε με την ανακάλυψη.

Εξήγησε ότι οι τρίχες βρέθηκαν στα σεντόνια, γιατί δεν στρώνει το κρεβάτι κάθε πρωί κι έτσι οι γάτες πάνε όπου θέλουν. Επίσης, δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό με τον σύντροφο της, έτσι μπορεί κάποιες τρίχες να κόλλησαν στο πέος του κατά την σεξουαλική επαφή και να μπλέχτηκαν στο σπιράλ.

athensmagazine.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η φωτογραφία που «γκρέμισε» το facebook – Δεν φαντάζεσαι γιατί έγινε viral!

loading...