Το Facebook έχει προσθέσει πολυπλοκότητα στις σχέσεις και για το λόγο αυτό ψάχνει τρόπους να διευκολύνει δύσκολες καταστάσεις, όπως είναι ο χωρισμός. Για το λόγο αυτό, δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο σας επιτρέπει να καθορίσετε το περιεχόμενο που θα βλέπετε από τοπρώην έτερον ήμισυ.

Το χαρακτηριστικό, που είναι υπό δοκιμή, φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις δεν σπανίζουν οι αντεγκλήσεις καιαντιζηλίες που οδηγούν στο οικείο και στα social media…ξεκατίνιασμα.

Σβήστε το παρελθόν και ό,τι σας τον/την θυμίζει στο Facebook
Το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει να βλέπετε λιγότερο περιεχόμενοαπό την πρώην σχέση σας, χωρίς να χρειάζεται να τον ή την μπλοκάρετε και ή τον διαγράψετε από φίλο ή φίλη στο Facebook. To πρόσωπο που ανήκει στην πρώην σχέση δεν θα εμφανίζεται ως προσφερόμενο για tag ή μήνυμα, ενώ θα μπορείτε ευκολότερα να αφαιρέσετε και παλιότερα tag σας… για να διαγράψετε και το παρελθόν και ό,τι σας τον/την θυμίζει.

Το χαρακτηριστικό θα επιτρέπει να περιορίσετε και τα update που θα βλέπει ο/η πρώην από εσάς. Μπορείτε να του κρύβετε κάποια post, ή να βλέπετε μόνο αυτά που είναι δημόσια. Φυσικά, για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και οι φίλοι…

Το χαρακτηριστικό διευκόλυνσης διαζυγίου ή/και διακοπής σχέσεων δοκιμάζεται τώρα στην Αμερική, στο mobile app. Μετά το τέλος των δοκιμών, το χαρακτηριστικό αναμένεται να γίνει διαθέσιμο ευρύτερα.

pcmag.com

loading...