Η αγάπη θέλει θυσίες. Αυτό, όμως, που κάνει η Jennifer Mulford από την Ατλάντα, δεν το είχαμε ξανακούσει!  Θηλάζει κάθε δύο ώρες τον 36χρονο bodybuilder σύντροφό της! Μάλιστα, πρόσφατα παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να μην χαλάει το πρόγραμμα του θηλασμού!

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun», εξήγησε πως ήθελε να αρχίσει μια «σχέση ενήλικου θηλασμού» με τον σύντροφό της Brad Leeson, όταν διάβασε για τον ισχυρό δεσμό που ο θηλασμός μπορεί να δημιουργήσει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Η Jennifer παραδέχθηκε πως χρησιμοποίησε dating sites και Craigslist για να βρει σύντροφο ανοιχτό στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας πρακτικής αλλά κάποια στιγμή ανέφερε την ιδέα της αυτή στην παιδική της αγάπη, τον Brad.

«Ήταν σαν κάτι να άστραψε μέσα του, από τη φωνή του κατάλαβα πως ήταν περίεργος κι ενθουσιασμένος», περιέγραψε ενώ για την πρώτη φορά που το δοκίμασαν είπε: «εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως είχα έναν σύντροφο ζωής. Θέλαμε και οι δύο το ίδιο πράγμα από τη σχέση μας, έναν μαγικό δεσμό που μόνο ο θηλασμός μπορεί να πετύχει».

«Έφυγα από τη δουλειά μου επειδή ήθελα να αφοσιωθώ πλήρως στο να πετύχει αυτό», πρόσθεσε κι εξομολογήθηκε πως πολλές φορές τη νύχτα χρησιμοποιεί θήλαστρο ή το χέρι της για να ωθήσει το στήθος της στην παραγωγή γάλακτος. Έχει, επίσης, προσθέσει στη διατροφή της κάποια τρόφιμα που πιστεύεται πως βοηθούν σε αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το σταυροπόδι που ξεσήκωσε το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Το μαύρο παγωτό που έχει γίνει trend στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ)

Τα μυστικά κόλπα στο Facebook για να κάνετε τη διαφορά!

loading...