Αν μόλις δεις μαύρη γάτα αλλάζεις δρόμο ή αν δεν βγαίνεις από το σπίτι σου Παρασκευή και 13, τότε σίγουρα είσαι λιγάκι προληπτική! Παρακάτω θα μάθεις ποιοι σταρ είναι προληπτικοί.

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι προληπτική ειδικά όταν πρόκειται να πετάξει με το αεροπλάνο! H Τζεν λοιπόν όταν μπαίνει στο αεροπλάνο φροντίζει να μπει μέσα με το δεξί της πόδι πατώντας το εξωτερικό του αεροπλάνου. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια το κάνει πάντα για καλή τύχη. Κάποιος, κάπου κάποτε της το είπε και της έμεινε για κάποιον λόγο!

Κρίστιαν Μπέιλ κάνει το ακριβώς αντίθετο από τον οποιονδήποτε προληπτικό, περπατάει κάτω από σκάλες και κάνει όλα τα υπόλοιπα και το κάνει φυσικά επίτηδες! Με αυτόν τον τρόπο προκαλεί την μοίρα όπως έχει πει. Δεν ξέρουμε αν είναι τύχη ή όχι αλλά τα καταφέρνει μια χαρά!

Και η Κάμερον Ντίαζ είναι λιγάκι προληπτική.  Χτυπάει συνέχεια ξύλο και έχει πετάξει Παρασκευή και 13 με καταιγίδα με μια μαύρη γάτα στα γόνατα της! Τώρα είναι ή δεν είναι εκείνη μόνο ξέρει σίγουρα!

Η Έμα Ρόμπερτς είναι προληπτική και όπως έχει πει η ίδια δεν περπατάει ποτέ κάτω από σκάλες. Μια φορά της είπε η μαμά της πως περπάτησε κάτω από μια σκάλα και εκείνη της έλεγε πως δεν πιστεύει πως έκανε κάτι τέτοιο! Εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου…

Και η Πάρις Χίλτον είναι λιγάκι προληπτική! Το ότι χτυπάει ξύλο όταν ακούει κάτι που δεν θέλει να συμβεί δεν μας φαίνεται περίεργο αλλά το ότι πάντα κάνει μια ευχή όταν η ώρα είναι 11:11, δεν παύει να είναι… κάπως

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το κόλπο που σαρώνει! Δες πως θα ξεφλουδίσεις τις πατάτες μόνο με τα χέρια σου (Βίντεο)

Αυτά είναι τα 17 απίστευτα πράγματα που είναι πιθανότερο να σου συμβούν από το να κερδίσεις το Τζόκερ!

Ότι πιο βάρβαρο: Σάπισαν τα γεννητικά του όργανα όταν ήρθε σε επαφή με…

loading...