Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο… Ακόμα και το ποτό που θα πάρεις, συμβολίζει κάτι! Και για την προσωπικότητά σου, και για το ραντεβού που βγαίνεις!

Και για να μην μακρυγορούμε, σημαίνει τα παρακάτω:

  1. ΣφηνάκιαBrittany_body_shots

Είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Σου αρέσει να βγαίνεις με φίλες, να περνάς ωραία, να πίνεις αρκετά και πολλοί σε χαρακτηρίζουν ως η ψυχή της παρέας!

Κορίτσια μόνα βγαίνουν: Τι πρέπει να προσέξετε όταν νυχτοπερπατάτε

2. Κρασί

tumblr_n8zqn2wrHm1tf6znzo1_500

Κλασσική, λιτοδίαιτη και στυλάτη, επιλέγεις συγκεκριμένους ανθρώπους για παρέα και συνήθως είσαι δύσκολη στο να βγεις ραντεβού με κάποιον. Επίσης δύσκολη είσαι και με τον εαυτό σου, γι’αυτό προσπάθησε να μην είσαι αυστηρή μαζί του.

Γλυκά ή αλμυρά; Τι λέει η γεύση που προτιμάς για τον χαρακτήρα σου;

3. Κοκτέιλgiphy

Είσαι άκρως ερωτική και σέξυ, απολαμβάνεις την καλή ζωή και το καλό φαγητό! Είσαι σπάταλη, αφιερώνεις πολύ χρόνο για τις φίλες σου αλλά και για τον φίλο σου.

4. ΜπύραngTvfVQ

Είσαι πιο… εναλλακτική, εσωστρεφής και ανησυχείς για το μέλλον. Σου αρέσει να κάνεις παρέα με άντρες κυρίως και μιλάς πολύ μόνο σε αυτούς που εμπιστεύεσαι.

5. Ουίσκιlarge

Δεν είσαι η κλασσική γυναίκα, είσαι ιδιαίτερα δυναμική και ευθύς απέναντι στους ανθρώπους. Στα ραντεβού σου δεν είσαι εύκολη –γι’αυτό και κάποιοι άντρες σε φοβούνται.

Πηγή:y-olo.gr


Δείτε ακόμα: Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε tattoο για καλό σκοπό στην απίστευτη ηλικία των…  Δείτε ακόμη: Όσα θέλεις να ξεχάσεις από το χθεσινοβραδινό hangover αλλά σου τα θυμίζουν οι φωτογραφίες!  Δείτε ακόμη: Γυναίκα κατέγραψε όσα γίνονταν κατά τη διάρκεια της εγχείρισής της και όταν τα άκουσε έπαθε σοκ! 

 

loading...