Η Alexandra Andresen κατάφερε να γίνει στα 19 της έτη η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου και να καταλάβει μια σημαντική θέση στη λίστα του Forbes

H 19χρονη Alexandra Andresen κληρονόμησε περίπου 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια από τον πατέρα της Johan F. Andresen, που ακτάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία βασισμένη στο καπνό και τα διάφορα παράγωγά του. Έτσι, κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στη λίστα των εκατομμυριούχων του Forbes, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν για τη νεότερη δισεκατομμυριούχο του κόσμου.

Δείτε ακόμα: Δείτε τον απίστευτο λόγο που οι νέοι της Βρετανίας θα είναι πλούσιοι το 2050

Είναι η πρώτη φορά, που μια έφηβη συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Forbes και φυσικά πρόκειται για την 19χρονη Alexandra και τη μεγαλύτερη αδελφή της Katharina, που φιγουράρουν στην 1.475η θέση της λίστα.

Τα κορίτσια απέκτησαν την αμύθητη περιουσία τους από το 2007, όταν ο πατέρας τους αποφάσισε να μεταβιβάσει το 80% του κεφαλαίου της επιτυχημένης εταιρίας του στις 2 κόρες του, ωστόσο κατάφεραν να καταλάβουν μια θέση στη λίστα φέτος. Αυτό γιατί όχι μόνο η περιουσία τους έχει αυξηθεί, αλλά γιατί είναι ενήλικες και επιτρέπεται να δημοσιευθούν τα οικονομικά τους στοιχεία.

Η Alexandra ζει, πλέον, στην Γερμανία και ασχολείται κυρίως με το αγαπημένο της χόμπι, που δεν είναι άλλο από την ιππασία. Μάλιστα, έχει αναδειχθεί αρκετές φορές νικήτρια σε αγώνες ιππασίας.

Ενώ, σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να επιτύχει κάποιος, ωστόσο το να είναι δισεκατομμυριούχος ανοίγει σίγουρα πόρτες.

Δείτε ακόμη: Η ανήλικη μητέρα που έγινε εκατομμυριούχος σε λίγα χρόνια – Μία απίστευτη ιστορία!

Δείτε ακόμη: ΣΑΛΟΣ! Η Κim Kardashian ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για να βγαίνει… ΡΑΝΤΕΒΟΥ! Πόσα της «έσκασε» πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος;

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ γυναίκα στον κόσμο! Πόσο εκτιμάται η… ΑΜΥΘΗΤΗ περιουσία της;

Δείτε ακόμη: Παραμυθένιος γάμος για την Ελληνίδα celebrity στην Αίγυπτο

Πηγή: news247

loading...