Υλικά

  • 1 μικρό βάζο
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • 200 γρ. φέτα
  • 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
  • ¼ κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Κόβουμε τη φέτα σε κύβους.
  • Βάζουμε τη φέτα στο βαζάκι μαζί με τα μπαχαρικά και τα αρωματικά μας.
  • Στη συνέχεια, ρίχνουμε ελαιόλαδο στο βαζάκι μέχρι να καλυφθούν τα κομμάτια της φέτας,
  • κλείνουμε καλά το βάζο και το βάζουμε στο ψυγείο.
  • Διατηρείται στο ψυγείο για μερικούς μήνες.
  • Μπορούμε να τη φάμε κατευθείαν ή μετά από δύο μέρες, αν θέλουμε ακόμα πιο αρωματική τη φέτα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτός είναι ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ που θα παραμείνει κλειστός την Τρίτη και την Τετάρτη

Θεσσαλονίκη: Τους νοίκιασε το σπίτι και του το παρέδωσαν… έτσι! Ποια η αντίδραση του ιδιοκτήτη;

Αποκλείεται να το ήξερες: Για ποιο λόγο φυτεύουν κυπαρίσσια στα νεκροταφεία;

loading...