Από ένα αυτοκίνητο εξοπλισμένο με το δικό του φούρνο για πίτσα μέχρι ένα κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από χαρτόνι, το 2015 ήταν μια περίεργη χρονιά για τα σχέδια των οχημάτων.

Δεν είναι όλα τα παρακάτω οχήματα διαθέσιμα για αγορά, απλά τονίζουν πως οι εμπειρογνώμονες καινοτομούν με μοναδικά σχέδια και νέα υλικά.

Δείτε ακομη: Κοπέλα ζητάει σεξ στα γρήγορα από αγνώστους! Δείτε τις θεϊκές αντιδράσεις τους!

Αυτά είναι τα 16 πιο παράξενα οχήματα που είδαμε φέτος!

16. Αυτό το πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ – το URB-Ε – θα σας αφήσει να οδηγήσετε για 20 μίλια χωρίς να χρειαστείτε βενζίνη. Κοστίζει 1,500 δολ.

15. Το ηλεκτρικό ποδήλατο Gi FlyBike. Μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας, χρησιμοποιώντας τη δύναμη από το πεντάλ σας. Κοστίζει 2.000 δολ.

14. Η Audi εκτύπωσε 3D αυτό το αξιολάτρευτο μικροσκοπικό αγωνιστικό αυτοκίνητο.

13. Αυτό 60.000- 120.000 δολαρίων τέρας, με το όνομα «SandRacer,» μπορεί να διασχίσει αμμόλοφους τόσο εύκολα όσο μπορεί να σας πάει στη δουλειά.

12. Η Mitsubishi σχεδίασε ένα ηλεκτρικό, αυτο-οδηγούμενο πρωτότυπο αυτοκίνητο που μοιάζει με το Batmobile.

11. Η McLaren έκανε ένα απίστευτο αγωνιστικό αυτοκίνητο που μοιάζει με μαχητικό αεροσκάφος.

10. Η Lamborghini παρουσίασε για πρώτη φορά το πρωτότυπο αυτοκίνητο Egoista το 2013 – ένα φουτουριστικό διθέσιο με εντυπωσιακή ιπποδύναμη.

9. Η Rinspeed δημιούργησε ένα κομψό, αυτο-οδηγούμενο σπορ αυτοκίνητο, το οποίο διαθέτει και προσωπικό drone.

8. Αυτό το ηλιακό αυτοκίνητο δημιουργήθηκε για να συμμετέχει σε μια κούρσα 1.900 μιλίων στην Αυστραλία για το ποιο αυτοκίνητο είχε την ταχύτερη λειτουργία, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια. Το αυτοκίνητο, το οποίο ονομάζεται Nuna 8, κέρδισε στον αγώνα.

7. Αυτό το ηλεκτρικό σκάφος τρέχει κυριολεκτικά πολύ. Το όχημα, που ονομάστηκε SoelCat, έχει μήκος 39 πόδια, χωρά έως 24 επιβάτες και μπορεί να φτάσει πολύ υψηλές ταχύτητες.

6. Η Nissan κατασκεύασε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο το οποίο είναι ουσιαστικά ένα τεράστιο οδηγούμενο tablet.

5. Η Lexus δημιούργησε ένα αυτοκίνητο που αντανακλά οπτικά τους πραγματικούς χτύπους της καρδιάς των οδηγών.

4. Η Domino’s pizza δημιούργησε ένα αυτοκίνητο με δικό του φούρνο που λειτουργεί σταθερά στους 140 βαθμούς Φαρενάιτ, προκειμένου να κρατήσει ζεστή την πίτσα.

3. Αυτό το αυτοκίνητο έγινε σχεδόν εξ ολοκλήρου από ξύλο. Χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να κατασκευαστεί.

2. Η Lexus δημιούργησε μια έκδοση του μοντέλου της, με τη χρήση 1.700 φύλλων από χαρτόνι.

1. Ονομάζεται Wander Stand, αυτό το τετράτροχο, μίνι-όχημα από την αυτοκινητοβιομηχανία Honda έχει αρκετό κάθετο χώρο, έτσι ώστε να μπορεί να σταθεί, ενώ οδηγείτε. Προορίζεται να αντικαταστήσει το περπάτημα συνολικά.

newmoney.gr

loading...