Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους λέει π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει και για εσάς.

Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή.

Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

Υπολογιστής

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)

Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Tι σκέφτηκε πάλι ο Ζούκενμπεργκ; Αυτή είναι η νέα άλλαγη του Facebook, που θα… σώσει τους ξεχασιάρηδες!

Η φωτογραφία είναι το μεγαλύτερο ψέμα όλων των εποχών και αυτές οι εικόνες το αποδεικνύουν

Ξέχνα το iPhone και το Galaxy: ‘Έρχεται η… smartphone απάντηση της Google και λέγεται Pixel!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Λαμπερή πρεμιέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε πως υποδέχτηκε τους τηλεθεατές (Βίντεο)

Επιτέλους! Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρηση της Άσης Μπήλιου από την εκπομπή της (Βίντεο)

Στα μαχαίρια Μουτσινάς – Αναστασοπούλου; – «Δεν θέλω να ξαναδουλέψω μαζί του…»

 

 

loading...