Μάθε τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή, 15 Μαΐου:

Κριός
Αγαπητά μου ηρεμίστε λίγο στη ζωή σας. Όλα τα κάνετε συγχρόνως και αναρωτιέμαι πότε θα πέσετε κάτω ξεροί! Δουλειά, διατροφή, διασκέδαση, πότε κοιμάστε να μας το πείτε! Λίγο προσοχή σήμερα, γιατί θα λάβετε μια απάντηση, ένα ηρωικό όχι για κάτι που ζητήσατε και τα μουτράκια πάλι στο προσωπάκι σας.. Γιατί;

Ταύρος
Μια είστε καλά, μια όχι. Το άγχος καλά κρατεί στη ζωή σας και σας πηγαίνει όπου θέλει αυτό. Δεν έχετε λεφτά και έχετε τρελαθεί. Σας λείπουν και δε μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που θέλετε για τον εαυτό σας. Πρέπει για λίγες ημέρες να είστε μαζεμένοι. Να ξεχάσετε τις βόλτες και τα ψώνια. Τι να κάνουμε, ξεφύγατε λίγο και τώρα πρέπει να το πληρώσετε το τίμημα.

Δίδυμος
Έχετε πάρει φόρα και κανείς δε σας σταματά. Το καλό είναι πως τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και ξέρετε τι θέλετε. Βέβαια κάνετε κάτι κινήσεις λίγο ριψοκίνδυνες, λίγο παράξενες, που ενοχλούν μερικές ψυχές. Πάντως σήμερα παίζει να σας κατσαδιάσουν κάπως, για τις επιλογές σας. Μη βγάλτε μια γλώσσα ως εκεί απέναντι. Αντιθέτως να είστε ψύχραιμοι, ακούστε τι έχουν να σας πουν και μετά κάντε πάλι τα δικά σας!

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ