Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου;

Κριός
Κεφάτοι, ξεκούραστοι και ανεβασμένοι, είστε έτοιμοι για όλα! Ρίχνετε όλο το βάρος σας στη δουλειά, οργανώνεστε καλύτερα και ξέρετε πολύ καλά τι θα πρέπει να κάνετε για να τα φέρετε εις πέρας! Απολαύστε την ημέρα σας, κλείστε όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείτε γιατί από αύριο ξεκινούν και πάλι τα πρωτοβρόχια! Να πάτε σπίτι μετά τη δουλειά. Ξεχάστε τις βόλτες. Θα σας χρειαστούν οι δυνάμεις σας.. να είστε σίγουροι!

Ταύρος
Μια χαρά είστε, αφήστε τη κλάψα για αύριο! Δε ξέρω τι θα συμβεί, όμως νέοι στόχοι μπαίνουν μπροστά, οργανώνεστε ξανά από την αρχή και βάζετε προτεραιότητες όπως πάντα! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σημαίνει νέα ξεκινήματα, νέα όνειρα, αισιοδοξία και ελπίδα. Όμορφη η ημέρα σας. Όμως συγχρόνως και πολύ δυνατή για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Δώστε τα όλα και μη σας νοιάζει.. Υπάρχει μέλλον..

Δίδυμος
Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα θα ασχοληθείτε σήμερα. Μπορεί να σας έχουν κάνει διάφορες προτάσεις, που εσείς θα πρέπει να τις σκεφτείτε σοβαρά και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Καλύτερα να επικοινωνήσετε σήμερα, γιατί από αύριο με ανάδρομο τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα αλλάξει κατά πολύ το σκηνικό. Τις ευκαιρίες να τις αρπάξετε άμεσα και αφήστε το ένα σας βρωμάει και το άλλο σας ξινίζει..

Για τα υπόλοιπα ζώδια κάνε κλικ ΕΔΩ

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ