Κριός
Σήμερα χρυσά μου θα σας στριμώξουν στη δουλειά και κάποιος μπορεί να σας το παίξει και αφεντικό, δίχως να είναι φυσικά. Τα νεύρα σας κοτσίδες, γιατί δε σας αρέσουν τέτοιες συμπεριφορές καθόλου. Πολύ άσχημη ημέρα, δύσκολη πολύ, που ίσως να κρύβει και μερικές παγίδες. Θα ξεκινήσετε να δαγκώνεστε από το πρωί ως το βράδυ, γιατί το κακό μπορεί να συνεχιστεί και στο σπίτι. Το θέμα της ημέρας, ποιος κρατά τα μπόσικα;;

Ταύρος
Μέρα φοβερή για εσάς, πολύ θετική και απρόβλεπτα ευχάριστη. Αλλαγές έρχονται, που ναι μεν δε σας αρέσουν και τόσο, αλλά αυτή τη φορά κάτι έχετε μυριστεί και είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά. Αφήστε να δείξουν τα σημάδια, ακούστε με προσοχή το τι θα σας πουν και μη φοβηθείτε κάτι. Κάθε αρχή και δύσκολη, κάθε εμπόδιο για καλό..

Δίδυμος
Βασανίζεστε νομίζω λίγο άδικα. Αν σας έχουν κάνει μια νορμάλ πρόταση για δουλειά, με λίγα αλλά σταθερά χρήματα, γιατί εσείς προτιμάτε την άλλη που ούτε σίγουρη είναι, ούτε εγκρίνετε γενικώς.. ως δραστηριότητα; Αν δε κάνετε τη λαμογιά σας δε μπορείτε, θα σκάσετε! Λοιπόν, φρόνιμα, γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...