Κριός
Μέρα όμορφη για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας! Φροντίστε να επικοινωνήσετε σε βάθος, να κατανοήσετε τι συνέβη τότε και αν χρειαστεί να πείτε και ένα συγγνώμη. Δώστε βάση στα οικογενειακά σας ζητήματα, γιατί είναι καλό κάποιες ισορροπίες να επανέλθουν. Και εσείς να μη κάνετε το πρώτο το βήμα, θα το κάνει κάποιος άλλος για εσάς.. Εκμεταλλευτείτε το!

Ταύρος
Ευτυχώς που μέρες που είναι, δε σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους. Τουλάχιστον όσους το αξίζουν! Σήμερα θα τη κάνετε τη καλή τη πράξη και θα νιώσετε πολύ όμορφα για αυτό. Αν είστε ο άνθρωπος κλειδί, μπείτε μπροστά, δώστε λύσεις, συνεργαστείτε και θαύματα γίνονται και για εσάς και για τους φίλους σας.. Θετική η ημέρα αλλά με προσοχή..!

Δίδυμος
Μια επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να σας παρουσιαστεί, η οποία όμως θα είναι και άκρως απαιτητική. Αν το χειριστείτε σωστά το θέμα, τότε μπορεί να βγάλετε μερικά χρήματα παραπάνω, όμως με προσοχή γιατί πάλι το καλάμι θα είναι δίπλα σας για να το καβαλήσετε.. Η μετριοπάθεια είναι η καλύτερη συμπεριφορά που μπορείτε να δείξετε.. Ο έρωτας πού πήγε;

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ