Κριός
Με μουτράκια σας μπαίνει ο νέος μήνας, γιατί; Πάλι κάποιος δε σας κάνει το χατίρι, θα δυσανασχετήσετε με κάτι που θα μάθετε, πάντως θα ζοριστείτε αρκετά γιατί δε σας παίρνει να φέρετε αντιρρήσεις γενικώς! Δύσκολη μέρα για εσάς, αλλά κρατηθείτε, γιατί αύριο θα τη βρείτε την άκρη του νήματος. Απλά σήμερα δουλέψτε το καλά.. με πιάνετε τι σας λέω;
Ταύρος
Όλη σας η προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα, από αυτά που σας αρέσουν. Μέρα πολύ δυνατή, χαρούμενη και θα έχετε μια απίστευτη ενέργεια να κάνετε τα πάντα. Όποιος και αν σας ενοχλήσει γειώστε τον με όμορφο τρόπο φυσικά, αλλά είστε και λίγο άγαρμποι σε αυτά, όλο και κάποιος θα σοκαριστεί! Κάντε το πρόγραμμά σας και μη ξεφεύγετε από αυτό, ότι και αν λένε οι άλλοι..

Δίδυμος
Σας την έκαναν την ερώτηση και περιμένουν σήμερα μια απάντηση. Δε πιστεύω να έγινε πρόταση γάμου; Περισσότερο βλέπω, να μπήκαν κάποια όρια, κάποιοι κανονισμοί, πάντως πνίγεστε πουλάκια μου, πνίγεστε. Καλύτερα να μην απαντήσετε ακόμα ή να σταματήσετε και εσείς τις ερωτήσεις, γιατί στο τέλος θα το βγάλετε εσείς το φίδι από τη τρύπα και δε θα σας αρέσει καθόλου.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ