Κριός
Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά γιατί αυτό που περιμένατε μέρες τώρα και είχατε εκείνα τα μουτράκια, έφτασε, είναι στη πόρτα σας, απομένουν όμως τα ψιλά τα γράμματα που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Ναι μεν, αλλά! Μην υπογράψετε τίποτα σήμερα, μη δώσετε τα χέρια, αντιθέτως εξετάστε, μελετήστε, κάντε διασταύρωση πληροφοριών και μέχρι και τις 15 θα έχουν τακτοποιηθεί όλα! Υπομονή..

Ταύρος
Καλά τα άστρα πάει τρελάθηκαν! Κάτι μαγικό συμβαίνει εκεί στο σύμπαν και από την αρχή του μήνα κάθε μέρα βάζετε χέρι στα λεφτά που έχετε εκεί στο συρτάρι, έχετε πάθει πανικό και δε φτάνει μόνο αυτό, σήμερα θα αποφασίσετε να κάνετε και το καλό το Σαμαρείτη. Μα είναι δυνατόν; Έξοδα και πάλι έξοδα! Το χρήμα μόνο φεύγει.. Τι να πω, πάντως μια καλή πράξη θα τη κάνετε και ότι προκύψει..

Δίδυμος
Επιτέλους χαμογελάτε, είστε όμορφοι και λαμπεροί, φτου μη σας ματιάσω. Σήμερα μπορεί να σας κάνουν ένα απίστευτο δώρο και αυτό να το δείτε εσείς ως σημάδι και να ακολουθήσετε τη καρδιά σας και το τι θα συμβεί;; Άγνωστο!!! Με εσάς ποτέ κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος.. Πάντως κάτι ακατόρθωτο μπορεί ξαφνικά να αλλάξει χαρακτήρα και να ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες, για να πραγματοποιηθεί ένα όνειρό σας..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ