Κριός
Καλέ γιατί έχετε κρεμάσει μαύρες κουρτίνες; Τι σας έκαναν, που σας ενόχλησε τόσο; Είτε βρίσκεστε σε διακοπές, είτε όχι, πάνε τα κέφια, σας τα χάλασαν. Προφανώς αρκετοί θα ασχοληθούν με τα προσωπικά σας ζητήματα, μπορεί να σας πιέσουν να κάνετε υποτίθεται το σωστό και εσείς θα πέσετε από τα σύννεφα. Τι είναι αυτό; Ένας γάμος; Ένα παιδί; Μήπως ένας χωρισμός; Γιατί μόνο τέτοια θέματα σας αναστατώνουν .. έτσι ξαφνικά! Εξαφανιστείτε!

Ταύρος
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε. Γιατί; Σήμερα ο κόσμος που συναναστρέφεστε, θα είναι πολύ θερμός μαζί σας. Θα ακούσετε όμορφες κουβέντες, θα σας καταλάβουν και θα σας βοηθήσουν όπου χρειάζεται. Είδατε; Μόλις έπεσε το βλέμμα το θανατηφόρο και η μπηχτή, όλοι σούζα!!! Απολαύστε την ημέρα σας, έτσι όπως θα έρθει και μην είστε απόμακροι και καχύποπτοι σε ευγενικές υπάρξεις.. Ίσως να έχουν καλές προθέσεις..

Δίδυμος
Με κάποιον δε τα βρίσκετε, μπορεί να είναι με το ταίρι σας, μπορεί όμως να είναι και ο οποιοσδήποτε. Θα γίνει το δικό σας, ο κόσμος να χαλάσει, θα κάνετε τα πάντα για αυτό και θα φτάσετε και στα άκρα. Όποιος σπάσει πρώτος! Αυτό φυσικά δε θα σας χαλάσει το κέφι, γιατί ξέρετε να παίζετε εγκεφαλικά παιχνίδια, αλλά και ψυχολογικά. Καλύτερα να κάνετε τη σωστή ερώτηση, για να λάβετε μια ξεκάθαρη απάντηση! Τι το λιβανίζετε τώρα;

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ