Κριός
Λίγο μέσα στη γκρίνια θα είστε σήμερα γιατί ξαφνικά θα ανακαλύψετε τα λάθη σας και καταλαβαίνετε τώρα. Μουτράκια ξανά, μέρες έχουμε να σας δούμε έτσι. Ζητήστε βοήθεια και αφήστε τους ψευτο εγωισμούς γιατί βλάπτουν. Επίσης μη ψάχνεστε για καυγά, ούτε να ρίξετε τις ευθύνες αλλού. Αποδεχθείτε τη κατάσταση γιατί είναι αστρολογική η επιρροή αυτή και κάντε τα καλά παιδιά και εσείς.. μια φορά!

Ταύρος
Χαρούμενοι μεν, αλλά λίγο αγχωμένοι και έτοιμοι για παραπονάκια και ναζάκια.. Μέρα που θέλετε να γίνουν όλα με το δικό σας τον τρόπο. Να είστε γλυκομίλητοι, συνεργάσιμοι και κάπως έτσι θα μαγέψετε τα πλήθη και κανείς δε θα σας αρνηθεί κάτι. Να σκέφτεστε θετικά, για να έρθουν και όμορφα αποτελέσματα. Μη γκρινιάζετε σας μικρά παιδιά, όχι δε σας πήραν το γλειφιτζούρι, ίσως να χρειαστεί να το μοιραστείτε.. χα χα !

Δίδυμος
Μέρα που θα σας πιάσουν λίγο τα νεύρα σας. Κάτι θελήσετε να κάνετε πάρα πολύ και δε θα σας δείξει κανείς το ενδιαφέρον του και αυτό ήταν, θα τρελαθείτε στη πορεία. Μπορεί να φοβούνται μήπως σας απογοητέψουν. Σκεφτείτε και αυτή την εκδοχή. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Μήπως να το εξηγούσατε με διαφορετικό τρόπο και πιο απλό;;; Στο χέρι σας είναι η κατάσταση, αλλά τα άστρα δε θα σας το κάνουν τόσο εύκολο..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

 

loading...