Κριός
Γλυκά μου μια πολύ ωραία ημέρα σας ξημέρωσε, άκρως θετική, κυρίως για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μπορεί να έχει προκύψει ένα θέμα, μέρες τώρα, θα μπείτε μπροστά, θα βρείτε τη λύση και θα εντυπωσιάσετε ακόμα και εσάς τους ίδιους! Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στο ένστικτό σας. Στο τέλος όλα καλά θα πάνε, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να σηκώσετε τα χέρια σας ψιλά..

Ταύρος
Τα άστρα επιμένουν πως κάτι πολύ ευχάριστο θα συμβεί στη δουλειά σας και θα απογειωθείτε! Μια νέα πρόταση; Μια αύξηση; Μια νέα θέση; Πάντως εσείς που το έχετε παλέψει με ψυχή και σώμα, να περιμένετε από μέρα σε μέρα να γίνει εκείνο το θαύμα. Υπάρχει εκείνο το τρίτο μάτι που λέγαμε, κάποιος σας παρακολουθεί και θα θελήσει ή να σας βοηθήσει, ή να σας βάλει στην ομάδα του.. Για να δούμε..

Δίδυμος
Πόσο καλά παιδιά θα γίνετε; Αφού δε σας ταιριάζει. Γιατί καταπιέζεστε; Μέρα που ναι μεν θα νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, όμως κάποιες σκέψεις θα σας βασανίζουν και θα αισθανθείτε έτσι ένα πνιγμό, μια ασφυξία, κάτι σας συμβαίνει. Εσείς που έχετε σύντροφο, ξαφνικά εξαρτάστε πολύ από την άποψή του για τη ζωή σας και αν το καλοσκεφτείτε θα διαπιστώσετε πως τελικά έχετε συμβιβαστεί εντελώς! Το νου σας έρχονται μπουρίνια!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...