ΚΡΙΟΣ
Άλλη μέρα σήμερα. Όχι απλά δεν έχετε τα κέφια σας, αλλά το μυαλό σας θα πάρει ανάποδες και θα αντιδράσετε κάπως μυστήρια. Μπορεί να πάτε για ψώνια, να ξεπαραδιαστείτε και μόλις μπείτε σπίτι να το μετανιώσετε. Μπορεί να υποσχεθείτε μια βόλτα σε ένα φίλο ή στο ταίρι σας και τελευταία στιγμή να το ακυρώσετε. Θα είστε και μέσα στη γκρίνια, αυτό πού το πάτε; Οι προσπάθειές σας πέφτουν στο κενό..

ΤΑΥΡΟΣ
Αδιάφορη η ημέρα σας, όμως θα μπορούσε να προβεί και παραπλανητική. Αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας κοστίσει οικονομικά ή και συναισθηματικά. Να καθίσετε φρόνιμα στα αυγά σας εν ολίγοις, γιατί μετά δε θα μπορέσετε να διορθώσετε κάτι. Κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας πείσουν για το αντίθετο, αλλά το νου σας, θα χρυσώσουν πολύ το χάπι και στο τέλος θα είναι τζούφιο.. ή μπαγιάτικο.. Το νου σας..

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια. Δε θα σας χωράει ο τόπος σήμερα! Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και ξαφνικά θα σας ενοχλούν ακόμα και αυτά που σας αρέσουν. Κάτι έχετε κατά νου, ή μια δουλειά ή ένα γάμο ή ακόμα και ένα χωρισμό! Διαλέξτε και πάρτε! Βασικά δεν είναι κατάλληλη η ημέρα για να πάρετε τέτοιου είδους αποφάσεις, αφού το χάος σας κάνει κούκου από το παράθυρο και δε το αποφεύγετε με τίποτα! Συζητήστε με τους φίλους σας!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ

loading...