Κριός
Άλλη μέρα σήμερα, πιο προσωπική! Θα σας πιάσει μια μανία με το σπίτι σας και το σύντροφό σας. Κάτι δε σας αρέσει, μέρες τώρα το λέτε με ευγενικό τρόπο, αλλά σήμερα πάει σας τελείωσε και αυτό! Ή θα πατήσετε πόδι και θα γίνει το δικό σας, ή βάλτε τέλος στη γκρίνια. Πάρτε πρώτα εσείς τις αποφάσεις σας για το τι πραγματικά θέλετε και σταματήστε να παλαντζάρετε από όπου σας συμφέρει..

Ταύρος
Καλύτερη η ημέρα για εσάς, έτσι λένε τα άστρα, αφού θα το ρίξετε στη δουλειά για να μη σκέφτεστε τα προσωπικά σας τα ζητήματα. Μέσα από αυτή τη θυσία, γιατί αυτό θα κάνετε στον εαυτό σας, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, νέα ενδιαφέροντα και μπορεί να αναλάβετε και ένα νέο project! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, κυρίως στον εργασιακό το χώρο και σας δίνουν κίνητρο για να το παλέψετε ακόμα περισσότερο.

Δίδυμος
Πραγματικά απορώ μαζί σας. Πού θα βρείτε το κουράγιο σήμερα, να αντιμετωπίσετε τα χρέη σας. Και δε φτάνει μόνο αυτό, τα χρήματα τα έχετε ή θα κάνετε έρανο; Θα τη βρείτε την άκρη εσείς, έχετε τον τρόπο, όμως μήπως να κοιτάξετε το θέμα το επαγγελματικό λίγο πιο σοβαρά; Μέχρι και τις 26 θα είστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση, που σημαίνει πως είναι μέρες να κοιτάξετε τον εαυτό σας και το συμφέρον σας πάνω από όλα!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ