Κριός
Επιτέλους παίρνεις μια μεγάλη ανάσα! Η πανσέληνος στις 2 σου προκαλεί έντονα την επιθυμία να ταξιδέψεις. Πάρε μια άδεια από τη δουλειά σου και φύγε έστω για λίγες ημέρες. Από τις 5 και μετά, ζωντανεύεις, ερωτεύεσαι, βρίσκεις το καλό παλιό σου εαυτό. Στις 6 και 7 μπορεί να πάρεις και την απόφαση του γάμου. Ή να κλείσεις μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Στηρίξου στα πόδια σου στις 8.

Ταύρος
Βασανίζεσαι για τα λεφτά. Στις 2 κάτι γίνεται και παραμιλάς ξανά. Ερωτικά τώρα, πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου. Φρόντισε στις 3 να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να του πεις το πώς αισθάνεσαι. Αν είσαι μόνη να ξέρεις πως υπάρχει ένα άτομο που σε βοηθά, δίχως να το ξέρεις. Δραστηριοποιήσου! Μέχρι και τις 6 αλλάζεις λίγο το σκηνικό, όμως βάζεις το χέρι στη τσέπη. Ξέχασε ως και τις 8 τη λέξη συμβιβασμός.

Δίδυμος
Η πανσέληνος στις 2 σου χαλάει πολύ τη διάθεση. Τα βάζεις πάλι με τον εαυτό σου, τις επιλογές σου και αναστατώνεις τους πάντες. Ως και τις 4, ενώ προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, δε το καταφέρνεις. Στις 5 όμως σου ξημερώνει μια φοβερή ημέρα! Ταξιδεύεις, ερωτεύεσαι, κάνεις νέες γνωριμίες. Ενθουσιάζεσαι με μια ιδέα και στις 6 και 7 τίποτα και κανείς δε σε σταματά. Μ περιμένεις όλοι να νιώσουν έτσι στις 8!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ