Κριός
Καταπληκτική η εβδομάδα αυτή για σένα! Από τις 9 ως και τις 11, βάζεις νέους στόχους, συναντάς ανθρώπους από τα παλιά, σε ξεσηκώνουν για μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Μη βιαστείς να πεις το ναι. Στις 12 επιτέλους θα μπορέσεις να συνεννοηθείς για εκείνο το ταξίδι που θες να κάνεις. Ετοίμασε βαλίτσα. Ξεκουράσου στις 13 και 14 και αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου. Αλλαγές έρχονται στις 15.

Ταύρος
Χαρωπές όλες οι μέρες και γεμάτες από εκπλήξεις. Απογειώνεσαι αφού δέχεσαι μια νέα πρόταση στις 9 και το πορτοφόλι σου θα γεμίσει ξανά. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βγεις στις 10 και να προβείς σε απολαυστικές σπατάλες. Από την άλλη σκέφτεσαι να δανείσεις χρήματα στις 11. Να είσαι σίγουρη πως θα τα πάρεις πάλι πίσω. Από τις 12 και μετά οργανώνεσαι καλύτερα, αλλά συνεχίζεις ως και τις 14 τα ανούσια έξοδα. Ξεκαθαρίσματα στις 15!

Δίδυμος
Μέχρι και τις 12 μια χαρά και δυο τρομάρες! Στις 9 είσαι έτοιμη να κλείσεις εκείνη τη συμφωνία και στις 10 να επιστρέψεις στην αγκαλιά ενός ατόμου που τόσο αγαπάς. Ναι θα γυρίσεις πίσω! Συγχρόνως ασχολείσαι και με τα επαγγελματικά σου. Προσοχή στις 13 είσαι έτοιμη να κλωτσήσεις μια καλή ευκαιρία. Βασανίζεσαι ως και τις 14, δε ξέρεις τι να κάνεις. Από τη μια ο έρωτας, από την άλλη η δουλειά. Στις 15 το ρίχνεις στη γυμναστική.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...