Κριός
Ενώ ξεκινάει μια χαρά η εβδομάδα σου, κλείνει πολύ παράξενα. Η πανσέληνος στις 29 σε αποσυντονίζει. Το ίδιο θα πάθουν και οι δικοί σου άνθρωποι. Ξαφνικά διαπιστώνεις πως έχεις παχύνει. Σώσε ότι μπορείς τώρα. Κάτι μαθαίνεις στις 31 και αναστατώνεσαι. Στη 1 τη λες κάπου και νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Από τις 26 ως και τις 28, ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου, με ένα νέο στόχο. Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει όμως πρόσεχε τι λες και πώς το λες. Καλύτερα να είσαι ξεκάθαρη στις 28.
*Ψυχραιμία πάνω από όλα.
Ταύρος
Η πιο μυστήρια ερωτικά εβδομάδα του Αυγούστου! Ζήσε το στις 26. Συνάντησε τον άντρα των ονείρων σου. Η πανσέληνος στις 29 φέρνει κοντά σου ανθρώπους αξιόλογους. Χαλάρωσε στις 30, δε χρειάζεται να εντυπωσιάσεις κάποιον. Δράσε στις 31, κυνήγησε ένα όνειρο που έχεις, μια μεγάλη επιθυμία. Οικογενειακοί καυγάδες με το που μπαίνει 1. Πρόσεξε! Γεμάτες οι ημέρες σου στις 27 και 28, μια η δουλειά, μια οι κοινωνικές σου οι υποχρεώσεις, μη περιμένεις να κοιμηθείς νωρίς.
* Ζήσε με πάθος!

Δίδυμος
Γλυκιά μου από τις 26 μέχρι και τις 28, θα είσαι άλλος άνθρωπος. Χαρωπή, χαμογελαστή, συνεργάσιμη. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι νέο για να εντυπωσιάσεις. Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Σε θαυμάζουν. Και αφού το πάρεις αυτό, η πανσέληνος στις 29 σε μεταμορφώνει σε κάτι πολύ σκοτεινό. Παρασύρεσαι στη 1 και μετά αλλάζεις γνώμη. Μείνε σταθερή σε αυτά που πιστεύεις! Δουλειά ή σπίτι; Τι θα διαλέξεις; Μέσα στα νεύρα στις 30 και 31, ανακατεύονται στα πόδια σου ανεπιθύμητοι άνθρωποι.
* Πάρε τις αποφάσεις σου!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...