Κριός
Παράξενος ο Ιούλης πολύ, να το περιμένετε. Μπορεί να χωρίσατε, μπορεί να παντρεύεστε, πάντως μια μεγάλη αλλαγή που συνέβη ή θα συμβεί στη ζωή σας, θα είναι η αιτία να χωρίσετε τα τσανάκια σας! Δηλαδή μέσα στο κατακαλόκαιρο, θα ζητήσετε εκείνο το χωραφάκι, ή ένα σπίτι, ή θα δώσετε μάχη για να πάρετε ότι σας ανήκει τέλος πάντων! Μη νομίζετε δηλαδή πως μια που θα τα ζητήσετε και μια που θα σας τα δώσουν. Όλο αυτό θα είναι η αιτία να μην έχετε και πολύ τα κέφια σας! Το θετικό στην υπόθεση, είναι πως θα δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας οι φίλοι, ποιοι σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Γιατί στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποί μας! Όσο εξοργισμένοι και μουτρωμένοι θα είστε εσείς, άλλο τόση αγάπη θα λάβετε. Διχασμένους σας βρίσκω..

Ταύρος
Αυτό δεν είναι καλοκαίρι, μια ο Κρόνος εκεί απέναντι στο Σκορπιό, συν του ότι οι πλανήτες κάνουν party, δε θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί! Μια ανησυχία θα την έχετε, εκεί με τα ερωτικά σας και κυρίως εσείς που βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση. Όλα στα κόκκινα, θα πέσει στο τραπέζι και το σεξουαλικό το ζήτημα και ξαφνικά μπορεί να έρθει και ένας χωρισμός. Πολύ δυνατό το test drive! Από την άλλη αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, θα πρέπει να το μάθει, να εκφραστείτε ελεύθερα και ότι προκύψει. Ο ευθύς ο τρόπος, έχει άμεσα αποτελέσματα. Ή μένει ή φεύγει. Τι λέτε; Τίποτα δε θα είναι ίδιο με πέρσι και ένα γερό ξεκαθάρισμα θα συμβεί, είτε το επιδιώξετε, είτε όχι. Συμπαντικό το θέμα, εντελώς!

Δίδυμος
Λυπάμαι που θα σας το πω έτσι χύμα στο κύμα, αλλά ο Ιούλης θα είναι ένας από τους χειρότερους μήνες για εσάς. Ξαφνικά θα νιώσετε πολύ μόνοι, αφού θα διαπιστώσετε πως σας έχουν πετάξει στην απέξω, σε όλα τα επίπεδα. Θα σας πνίξει το παράπονο, γιατί άνθρωποι που νομίζατε πως ήταν δίπλα σας, πλέον δεν είναι. Μπορεί να είναι επαγγελματικό, δηλαδή να σας κρεμάσουν τη τελευταία τη στιγμή, μπορεί όμως και προσωπικό, οι δικοί σας οι άνθρωποι, να σας ξεγελάσουν και να σας πληγώσουν. Κάποιος κάτι θα λάβει και εσείς όχι! Σε όλο αυτό θα έχετε τη συμπαράσταση ή ενός καλού φίλου, ή του συντρόφου σας , ή κανενός.. αν γκρινιάζετε όλη μέρα. Ακόμα και εσείς που είστε πληγωμένοι από μια αγάπη που τελείωσε, μη βιαστείτε να κρεμάστε τις μαύρες τις κουρτίνες, έρχεται κάτι νέο ολοταχώς!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...