Ολική έκλειψη Σελήνης και το φεγγάρι γίνεται κόκκινο. Θα έχει διάρκεια 3 ώρες και 20 λεπτά και θα είναι ορατή στην Αθήνα. Είναι μια σούπερ Σελήνη, με έντονη επιρροή καθώς το φεγγάρι θα φτάσει πολύ κοντά σε σχέση με τη γη. Η Σελήνη σχετίζεται με το σώμα και το συναίσθημα. Άρα οι ευαισθησίες αυξάνονται και το συναίσθημα μεγεθύνεται. Αυτή η Σελήνη φωτίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Η Σελήνη στον Κριό είναι δυναμική, παρορμητική, ειλικρινής, ανυπόμονη, ενθουσιώδης, την ενδιαφέρει το νέο, το προκλητικό, μισεί τη ρουτίνα. Με την έκλειψη αυτή τελειώνει μια εποχή και αναδύεται μια νέα πραγματικότητα η οποία ακόμη είναι ρευστή και θολή. Είναι μια μετάβαση που ο καθένας θα αντιμετωπίσει με τον δικό του τρόπο, ανάλογα με τις γνώσεις του και τη συνειδητότητά του. Όσο πιο πολύ στηρίζει ο ένας τον άλλο, τόσο πιο γρήγορα και εύκολα θα γίνει το πέρασμα προς το καινούργιο, προς τη νέα εποχή. Σ’αυτήν την νέα αρχή θα υπάρχουν δυσκολίες και εντάσεις.

ekloges2

Η διάθεση, οι σκέψεις, οι αποφάσεις μας αλλάζουν. Τα νέα ξεκινήματα θα είναι πιεστικά και με έλλειψη συμβιβασμού και απαιτούν καλό σχεδιασμό. Ας χρησιμοποιήσουμε τα μαθήματα που θα πάρουμε για να γεμίσουμε εμπειρίες και να γίνουμε πιο σοφοί.

matwmeno

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Τι θα γίνει με τα ζώδια αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο ζώδιό σου δημιουργούν αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μια πλευρά θέλεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου, από την άλλη, οι καταστάσεις σου βάζουν φρένο με αποτέλεσμα να καταπιέζεσαι. Τα πράγματα δυσκολεύουν και συ μπλοκάρεις και μπερδεύεσαι από κάποια πρόσωπα και δεν ξέρεις πως να προχωρήσεις. Πίεση, εντάσεις, νεύρα! Κάνε υπομονή! Ή μήπως είσαι καλά και απλά βιώνεις ένα παρασκήνιο; Πριν πάρεις αποφάσεις, σκέψου πολύ καλά τι θέλεις εσύ! Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι. Μην κολλάς στο παρελθόν. Προχώρα παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζουν τη διάθεσή σου και τα συμφέροντά σου. Θα ταλαιπωρηθείς. Θα υπάρχουν ψυχολογικές διακυμάνσεις, εντάσεις με άτομα στη δουλειά και πιθανές ενοχλήσεις στην υγεία. Η επιφυλακτικότητα κερδίζει έδαφος, δεν ανοίγεσαι τόσο εύκολα στους άλλους. Η μελαγχολία κυριαρχεί, βγες έξω με φίλους και καλή παρέα. Ξέχνα το παρελθόν για να χαρείς το μέλλον. Κόψε κακές συνήθειες και βρες τρόπους να βελτιώσεις την υγεία σου. Όλα ξεκινάνε από την ψυχολογική μας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στον Κριό σε κάνουν νευρική, με έντονες αντιδράσεις κυρίως απέναντι σε φιλικά πρόσωπα. Υπάρχει μια αναστάτωση σε αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Κάποια πρόσωπα όμως μπορεί να σε βοηθήσουν. Μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου αν επιμείνεις και δουλέψεις σκληρά. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα τώρα. Κλείσε παλιές υποθέσεις. Ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις τα σχέδιά σου ή μπορεί να ακούσεις άσχημα νέα από φίλους που θα σε ρίξουν ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στον Κριό σε εγκλωβίζουν με πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Μπερδέματα υπάρχουν σε σπίτι και δουλειά, πολλά παίζονται στην καριέρα. Προβληματίζεσαι για τα επαγγελματικά, τα δικά σου ή του συντρόφου σου. Νέες συνεργασίες ή επέκταση δεν ευνοούνται τώρα. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις με ρεαλισμό, δύναμη και κουράγιο και μην πέφτεις ψυχολογικά. Μην παραμελείς αγαπημένα πρόσωπα για χάρη της δουλειάς. Βελτίωσε τις συνθήκες της ζωής σου και μην κολλάς κάπου από συνήθεια.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στον Κριό φέρνουν αλλαγές ή μικρά προβλήματα σε φιλόδοξα σχέδια και μακρινά ταξίδια. Λειτουργείς παρορμητικά. Ακολούθησε κι εσύ τις συμβουλές που δίνεις στους άλλους. Εξετάσεις και σπουδές ευνοούνται έστω και με κάποια εμπόδια. Άρχισε να οργανώνεις μια επέκταση, μια νέα αρχή αλλά μην τα εφαρμόσεις ακόμα. Προσοχή σε αποφάσεις και επικοινωνία. Κάποιες μετακινήσεις αλλάζουν την ψυχολογία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στον Κριό φέρνουν προβληματισμούς πάνω στα οικονομικά. Κάποιες συναλλαγές μπλοκάρουν και δημιουργούν εντάσεις και άγχος. Σκέψου πως έφτασες στο αδιέξοδο και κάνε προσαρμογές. Προσοχή στα έξοδα, ας είσαι λογική με τα χρήματα που χαλάς. Κάποια δικά σου πρόσωπα μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Μακριά από αδιέξοδες σχέσεις, αποστασιοποιήσου για να δεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Άσε αυτό το δύσκολο διάστημα να περάσει.

ΖΥΓΟΣ 

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. Γάμος,σχέσεις και συνεργασίες περνούν από σαράντα κύματα. Προσοχή να μην φτάσεις στο χωρισμό ή στη λήξη μιας συνεργασίας. Ασυνεννοησία και συγκρουόμενα συμφέροντα προκαλούν εντάσεις. Τίποτα δεν προχωράει όπως θες. Κάποιοι μπορεί να σε οδηγήσουν στα άκρα με προκλητικές συμπεριφορές και η ψυχολογία σου πέφτει. Σχεδίασε τα επόμενα βήματά σου λεπτομερώς. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στον Κριό δυσκολεύουν την εργασία και φέρνουν ενοχλήσεις στην υγεία. Υπομονή, είναι περαστικά. Κάνε κάποιες εξετάσεις αν έχεις πρόβλημα ή μπορεί κάποιο δικό σου πρόσωπο να έχει το πρόβλημα και να χρειαστεί να παρέχεις τις υπηρεσίες σου. Δεν είναι καλό διάστημα για αλλαγές συνηθειών ή μια δίαιτα. Απόφυγε αλλαγές ή συγκρούσεις με συνεργάτες ότι και αν προκύψει. Μην πιέζεις καταστάσεις. Λύσε τα θέματά σου με ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στον Κριό σε κάνουν δυναμική και διεκδικητική. Υπερασπίζεσαι το δίκιο σου με πάθος. Ασχολείσαι με τα παιδιά και τα έξοδά τους ή μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με παιδιά και ερωτικά θέματα. Όμως όλα αυτά σε κάνουν δημιουργική. Όλα είναι με το μέρος σου ακόμα και αν γίνουν αποκαλύψεις που θα σε πληγώσουν. Πρόσεξε τι λες και τι υπόσχεσαι για να μην εκτεθείς σε αγαπημένα πρόσωπα. Μην πιέζεις πρόσωπα και καταστάσεις και κυρίως μην υπερεκτιμάς καταστάσεις. Μην παρασύρεσαι από τα λόγια της στιγμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στον Κριό είναι πιεστικά και σου δημιουργούν διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Τρέχεις να τα προλάβεις όλα και κουράζεσαι. Σπίτι, χώροι, ακίνητα, οικογένεια, συγγενείς προκαλούν εντάσεις και ταλαιπωρία. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις ριζικές αλλαγές για να λειτουργήσουν καλύτερα τα πράγματα. Αλλαγές σε εργασία και κατοικία ή αγοραπωλησίες ακινήτων δεν ευνοούνται τώρα. Λύσε τα προβλήματά σου για να απελευθερωθείς. Σχεδίασέ τα όλα και πραγματοποίησέ τα μετά την έκλειψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στον Κριό είναι εκρηκτικά και δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου με άτομα του περιβάλλοντός σου. Η επικοινωνία και η συνεννόηση είναι δύσκολα. Ενοχλήσεις υπάρχουν από γείτονες, συμβούλους, συγγενείς. Μην εμπιστεύεσαι τους άλλους και μην ενεργείς σύμφωνα με αυτά που σου λένε ακόμα και αν έχουν φιλική διάθεση. Απόφυγε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις,ταξίδια, μετακινήσεις, υπογραφές. Κάποιοι μπορεί να σου συμπεριφέρονται πιο ψυχρά ή καχύποπτα. Μην πέφτεις ψυχολογικά.

 ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στον Κριό καθιστούν τις μέρες αυτές ακατάλληλες για συζητήσεις περί οικονομικών ή για σημαντικές αγορές. Τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Μπορεί να υπάρχει μια επιβάρυνση στα οικονομικά ή άλλα συμφέροντα. Αν έχεις δουλέψει σκληρά, θα ανταμειφθείς. Απόφυγε συναισθηματικές επενδύσεις ή οικονομικές με νέες συνεργασίες όσο ελκυστικές και αν είναι. Προσπάθησε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κρυφές οικονομικές καταστάσεις ίσως αποκαλυφθούν. Μάζευε χρήματα για μελλοντικές επενδύσεις.

staxtopouta.gr

loading...