Ζώδια και Σεξ: Φέρε το 50 Shades of Grey στην κρεβατοκάμαρά σου!

Ζώδια και Σεξ: Φέρε το 50 Shades of Grey στην κρεβατοκάμαρά σου!

Οι "50 Αποχρώσεις του Γκρι" θα μπορούσαν να είναι, απλά, η αφορμή για να πειραματιστείς με τα δικά σου πικάντικα κόλπα.


ΚΡΙΟΣ ~ Βάλε τη "μηχανή" σου να δουλεύει
Σε μια σκηνή βλέπουμε την Ana να προσπαθεί να μπει στο αυτοκίνητό της. Ένας ποδηλάτης παραλίγο να την κτυπήσει, αλλά ο Christian την τραβά έγκαιρα έξω από το δρόμο. Δεν χρειάζεται να αναπαραστήσεις τη σκηνή, όχι, μην ανησυχείς, δεν είμαι εδώ για να σε παροτρύνω να δοκιμάσεις την γεμάτη αδρεναλίνη πλευρά σου ή να σε ωθήσω σε επικίνδυνη συμπεριφορά στον δρόμο. Η έμφαση δεν είναι στην οδήγηση, αλλά να... παρκάρεις και να επικεντρωθείς στο ταίρι σου. Άλλωστε η αδρεναλίνη σου μπορεί να χτυπήσει κόκκινο και με την σκέψη ότι μπορεί να σας πιάσουν στα πράσα. Έτσι, αν η τελευταία φορά που ήσουν απασχολημένος/η στο πίσω κάθισμα ήταν όταν άκουγες μουσική στο αμάξι από το κασετόφωνο (!), ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις ξανά!


ΤΑΥΡΟΣ ~ Vanilla sex
Σεξ και παγωτό; Ακούγεται σαν την τέλεια βραδιά για εσένα. Στο βιβλίο, ο Grey κάνει κάποια" κακά" πράγματα μ' ένα κουτάλι: «Ο Christian έκανε διαδρομές με μια κουταλιά παγωτό στο σώμα μου, από τη μέση μου και κάτω, σε όλο το στομάχι μου και μέσα στον αφαλό μου..." Δεν θα μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αλλά ας πούμε ότι τελειώνει καλά. Αυτό είναι ένα παιχνίδι στο σεξ που δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου, ενώ την ίδια στιγμή θα ικανοποιήσει και τις αισθήσεις σου: Πάρε, λοιπόν, ένα οικογενειακό παγωτό και οργίασε με τα καρύδια... ή την κλασική βανίλια.


ΔΙΔΥΜΟΣ ~ Πες αυτό που σκέφτεσαι
Οι γυναίκες λατρεύουν να τους μιλούν "βρώμικα", αλλά με απλές λέξεις. Άλλωστε ένα από τα πράγματα που οι γυναίκες αγαπούν στον χαρακτήρα του κ. Grey είναι πόσο εύκολα ζητά κάτι όταν το θέλει. Αυτό ακριβώς ανάβει τις γυναίκες που είναι πεινασμένες, σχεδόν απελπισμένες, για αυτή συγκίνηση. Σαν Δίδυμος, σίγουρα δεν θα σου είναι ποτέ δύσκολο να επικοινωνήσεις τα "θέλω" και τις επιθυμίες σου... Δοκίμασε το παρακάτω από την σελίδα 114, για εξάσκηση:
Christian:"Δείξε μου πώς ευχαριστείς τον εαυτό σου."
Ana: "Τι;" (συνοφρύωμα)
Christian:"Να μην είσαι ντροπαλή, Ana, δείξε μου", ψιθυρίζει.
Ana:"Δεν ξέρω τι εννοείς."
Christian:"Πώς μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου να τελειώσει; Θέλω να δω."


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ~ Δώσε χρόνο στο σύντροφό σου να νιώσει οικειότητα
Ενώ οι περισσότεροι άνδρες μπορεί να "ενεργοποιηθούν" σε μια στιγμή, οι γυναίκες συχνά χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Δοκίμασε να ανάψεις την επιθυμία της, αφήνοντάς την να ξέρει ότι είναι συνεχώς στο μυαλό σου. Φλέρταρε μαζί της μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων ή συνομιλιών μέσω υπολογιστή. Έτσι θα είναι πιο πιθανό να πάτε κατευθείαν στο κρεβάτι μόλις φτάσεις στο σπίτι! Στο βιβλίο, ο Christian Grey πάντα αφήνει την Ana να ξέρει ότι την επιθυμεί και μετά προχωράει στο παρασύνθημα. Αυτή η τακτική λειτούργει τελεία και στη δική σου την περίπτωση, με την ευαίσθητη πλευρά σου που θέλει να νιώθει ασφάλεια, οπότε δοκίμασε την! Ποιός είπε ότι λειτουργεί μόνο αν είσαι νεαρός, όμορφος και δισεκατομμυριούχος;


ΛΕΩΝ ~ Δείξε την απόλαυση σου
Μην φοβάσαι να δείξεις την ευχαρίστησή σου. Στο βιβλίο, η Ana συχνά αναστενάζει στο κρεβάτι, οπότε αν είσαι συνήθως μέσα στη βουβαμάρα, πρέπει να το αλλάξεις. Δοκίμασε τουλάχιστον και, που ξέρεις; Ίσως διαπιστώσεις ότι σου αρέσει! Βρυχήσου και δείξε το λιοντάρι που κρύβεις μέσα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ~ Feel the freeze
Το δέρμα σου είναι το κυριότερο όργανο του σεξ και η τόνωσή του μπορεί να ενισχύσει την ευχαρίστηση ή ακόμα και να σε οδηγήσει σε οργασμό. Η πλευρά σου που αγαπά τις απλές, γήινες απολαύσεις και την καθαριότητα, θα λατρέψει την τεχνική του Grey με το τρίψιμο με παγάκια στο δέρμα της συντρόφου του. Δοκίμασέ το, θα του/της δημιουργήσει ένα σεξουαλικό τράνταγμα, μια αίσθηση ότι μπορεί μεν να είναι ανατριχιαστικό, αλλά όχι ακριβώς επώδυνο...


ΖΥΓΟΣ ~ Φόρεσε τα ρούχα του
Αισθάνεσαι δειλή, όσον αφορά το δέσιμο και την υποταγή; Μην ανησυχείς! Η φινετσάτη σου πλευρά, μπορεί να αναδειχθεί με ένα σέξι στοιχείο -σύμβολο εξουσίας. Ζήτα του να φορέσει ένα κουστούμι με μανικετόκουμπα, που θα τον μετατρέψει, στο δικό σας σενάριο, σε πανίσχυρο επιχειρηματία όπως είναι ο Christian Grey. Όταν τα ρούχα βγουν, για πλάκα, δοκίμασε να φορέσεις την γραβάτα του... και τίποτε άλλο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ~ Είσαι για... δέσιμο;
Η σκέψη της υποταγής και της κυριαρχίας είναι πολύ δημοφιλής, όχι μόνο στις Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι, αλλά και στις φαντασιώσεις σου. Παραδέξου το: Η ιδέα του να υποταχθείς ή να εξουσιάζεις σου φαίνεται τρομερά ελκυστική. Αν δεν έχεις κάπου πρόχειρες χειροπέδες, πάρε το σύνθημα από τον κύριο Grey και χρησιμοποίησε μία από τις γραβάτες του συντρόφου σου για να δέσεις τα χέρια του, όντας ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Μπορείς να κάνει το ίδιο και με κασκόλ.


ΤΟΞΟΤΗΣ ~ Γίνε περιπετειώδης
Η Ana εισάγει τις κολπικές μπάλες Ben Wa μέσα της, πριν πάει έξω για δείπνο με τον Christian και κάθε φορά που κινείται, "χτίζει" την επιθυμία της. Ακούγεται σέξι και αρκετά τολμηρό. Κάτι που απευθύνεται στην περιπετειώδη φύση σου και σε βοηθά να γνωρίσεις μια βαθύτερη σεξουαλική διέγερση, ενώ κάνει το σεξ περισσότερο διασκεδαστικό. Εναλλακτικά, μπορείς επίσης να τολμήσεις και να «ξεχάσεις» να φορέσεις το εσώρουχό σου, στο επόμενο ραντεβού και επιπόλαια να το αναφέρεις στον σύντροφο σου, όταν είστε έξω. Το έπιασες;


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ~ Call me Mr. Grey!
Σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο της ερωτικής πράξης, ενώ λίγος πόνος για υποταγή είναι το έξτρα αλατοπίπερο στην ερωτική σου ζωή! Σου συνιστώ λοιπόν να παίξεις μαζί του ένα σενάριο με ρόλους, όπου μπορείς να τον αποκαλείς μόνο κύριο ή Διευθυντή. Εάν ξεχάσεις και αναφερθείς σε αυτόν με το μικρό του όνομα, μπορεί να δεχτείς ένα σέξι spanking - μερικές ξυλιές στον πισινό...


ΥΔΡΟΧΟΟΣ ~ Σπάσε τα όριά σου
Το καλό σεξ δεν είναι κάτι που επιτυγχάνεται σε μία νύχτα. Χρειάζεται δημιουργικότητα και φαντασία, και επίσης την προθυμία να ξεφύγεις από τα όριά σου και τη "ζώνη άνεσής σου" - το οποίο είναι κάτι που κάνουν και ο Christian με την Ana. Αυτό, μάλιστα, ταιριάζει και στην δική σου φιλελεύθερη προσωπικότητα. Δεν χρειάζεται να πειραματιστείς με BDSM ή να δημιουργήσεις το δικό σου «κόκκινο δωμάτιο», αλλά μπορείς να αρχίσεις να μιλάς για τις επιθυμίες σου και να λειτουργήσεις έτσι ώστε ότι η δική σου σεξουαλική ζωή να ξεπεράσει τις 50 αποχρώσεις του Γκρι!


ΙΧΘΥΕΣ ~ Get clean and dirty
H Ana και o Christian σίγουρα πήγαν το σεξ στο ντους, σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Να σου πω ότι το σεξ στο ντους, δεν φαίνεται να λειτουργεί τέλεια γιατί το νερό στην πραγματικότητα μειώνει την φυσική λίπανση. Αλλά, από την άλλη, δεν μπορώ να υπαγορεύσω σε έναν Ιχθύ να μείνει μακριά από το νερό, που είναι το στοιχείο του. Οπότε δοκίμασε το εξής: Ας σε προσεγγίσει ο σύντροφός σου από πίσω, ενώ είσαι μπροστά στον τοίχο. Κρατάς τον εαυτό σου σταθερό, τοποθετώντας τα χέρια σου στον τοίχο του ντους και voilà! Σημείωση: πάρε ένα καλό χαλάκι για το ντους για αποφυγή ατυχημάτων!


astrology.gr