Διάβασε τι σε περιμένει ανάλογα με το ζώδιό σου

Κριός

Θα έχετε μεγάλη επικοινωνιακή δυνατότητα και θα μπορείτε ευκολότερα να πείσετε για τις απόψεις σας και τις ιδέες σας. Μην ασχοληθείτε με λεπτομέρειες διαδικαστικές, αλλά δείτε τις εξελίξεις όπως προκύπτουν και προωθήστε τις αποφάσεις σας, ακόμη και αν κάποιοι δεν συμφωνούν μαζί σας. Τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό θα έχετε επιτυχία . Αισθηματικάθα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια τρυφερή κατάσταση με τον σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια συναρπαστική νέα γνωριμία.

Ταύρος

Μην ασχοληθείτε με μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά προτιμείστε να οργανώσετε ταοικονομικά σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις αλλά δείτε τα πράγματα λεπτομερώς και θα δείτε να αυξάνονται τα έσοδά σας. Άλλωστε στον επαγγελματικό σας χώρο θα έχετε γενική αποδοχή. Αισθηματικά θέλετε πλέον να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και έχετε πλήρηγνώση των αναγκών σας, πάρτε λοιπόν τις αποφάσεις σας και προχωρήστε χωρίςαναστολές . Οι αδέσμευτοι ξέρετε πια τι θέλετε και μπορείτε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 Δίδυμοι

Θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα ενδιαφερθείτε στην άνοδο της καριέρας σας, θα έχετε επαφές με άτομα κύρους που θα μπορούν να σας βοηθήσουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για προώθηση των σχεδίων σας και για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Τα οικονομικά σας αποκτούν μιασταθερότητα και όποια προβλήματαυπήρξαν μπορείτε να τα ελέγξετε.Αισθηματικά νοιώθετε την ανάγκη ανανέωσης της σχέσης σας και τώρα μπορείτε να το επιτύχετε. Προσέξτε να μην είστε πολύ παρορμητικοί και δημιουργηθούν εντάσεις. Οι αδέσμευτοι θα νοιώσετε ένα νέο πρόσωπο να μπαίνει στη ζωή σας.

 Καρκίνος

Είναι μια περίοδος που θα μπορέσετε να κάνετε αρκετές διορθώσεις στα σχέδιά σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα, αν βέβαια είστε καλά προετοιμασμένοι και αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις. Προσπαθήστε να έχετε την εύνοια κάποιων σημαντικών ατόμων, διατηρώντας την αξιοπρέπειά σας. Αποφύγετε ρηξικέλευθες οικονομικές συμφωνίες, ακόμη και αν σας φαίνονται θετικές. Προσέξτε την σχέση σας με τα μέλη της οικογενείας σας. Αισθηματικά αν και νοιώθετε να είναι σταθερή η σχέση σας, παρ’ όλα αυτά έχετε μια τάση για να δείτε προς τα έξω. Οι αδέσμευτοι θα είστε σε αναζήτησηενός νέου έρωτα.

 Λέων

Οι προσπάθειές σας τώρα δικαιώνονται και θα έχετε άμεσα και απτά αποτελέσματα. Θα βελτιωθεί η εικόνα σας προς τα έξω και οι απόψεις σας και οι ιδέες σας θα γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε τα σχέδιάσας και τις φιλοδοξίες σας. Ακόμη αν προσέξετε λεπτομερώς τα οικονομικά σας και τις προοπτικές τους θα μπορέσετε να κάνετε τομές στο θέμα αυτό που θα σας βοηθήσουν. Αισθηματικά περνάτε μια καλή περίοδο με τον σύντροφό σας, η οποία θα μπορεί να γίνει πολύ ανανεωτική. Οι αδέσμευτοι γοητεύετε τους άλλους και δέχεστε πολλές προτάσεις.

 Παρθένος

Μην γίνεστε τόσο καχύποπτοι με τους άλλους και μην βλέπετε συνομωσίες εκεί που δεν υπάρχουν. Θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ατόμων που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας προοπτικές, εκμεταλλευτείτε λοιπόν την βοήθεια που σας προσφέρουν. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε αύξηση των εσόδων και σημαντικές νέες προοπτικές . Αισθηματικά δεν είστε τόσο ικανοποιημένοι από την σχέση σας, αλλά μπορείτε να την διαμορφώσετε όπως προτιμάτε και να είναι ικανοποιημένος και οσύντροφός σας. Οι αδέσμευτοι δεν θέλετε να κάνετε επιπόλαιες επιλογές, αν και κάποιο άτομο σας φλερτάρει επίμονα.

 Ζυγός

Δείτε τα πράγματα κάτω από ένα ρεαλιστικό πρίσμα και μην βιάζεστε, οργανώστε καλά τον χρόνο σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Θα έχετε πνευματική εγρήγορση και θα μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, οι φίλοι σας και άτομα κύρους σας υποστηρίζουν, οικονομικές και νομικές εκκρεμότητες τώρα τακτοποιούνται. Θα νοιώθετε ότι μπορείτε να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα αδιέξοδα.Αισθηματικά βρίσκεστε σε μια φάση ανανέωσης της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία, όμως δεν αποκλείεται και μια συνάντηση με άτομο του παρελθόντος.

 Σκορπιός

Αν και θα έχετε μια ρομαντική και ταξιδιάρικη διάθεση, ωστόσο οι συνθήκες θα σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα. Οι σχέσεις σας με τον επαγγελματικό σας περίγυρο θα είναι αυτές που θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να δείξετε ευελιξία και ειλικρίνεια . Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή και κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Αισθηματικά βάζετε στο μικροσκόπιο την σχέση σας και τις ανάγκες σας, θα προσπαθήσετε να βρείτε πιθανόν μια συμβιβαστική λύση, όμως μάλλον δεν θα μείνετε ικανοποιημένοι. Οι αδέσμευτοι έχετε διάθεση για νέες περιπέτειες.

 Τοξότης

Η προσαρμοστικότητά σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις αλλαγές που έρχονται σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε διάθεση να προωθήσετε τις ιδέες σας  και θα μπορείτε να βρείτε υποστηρικτές, αν δεν λειτουργήσετε παρορμητικά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, αν και ανοίγονται κάποιες προοπτικές αύξησης των εσόδων σας. Μην κάνετε μακρές συζητήσεις για ζητήματα άλλων, πιθανόν να βρεθείτε μεπροβλήματα που δεν θα είναι δικά σας.Αισθηματικά μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας ή να στραφείτε αλλού. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ένα συναρπαστικό άτομο.

 Αιγόκερως

Κυρίως θα σας απασχολήσουν υποθέσεις τρίτων, θα έχετε όμως πνευματική ενάργεια και θα μπορείτε να βλέπετε διεισδυτικά τα πράγματα. Θα υπάρξουν κάποιες νέες οικονομικές συμφωνίες που θα σας αποφέρουν ικανοποιητικά κέρδη . Τα οικογενειακά σας θέματα τώρα μπορείτε να τα βάλετε σε μια σειρά και να τα λύσετε.Αισθηματικά τα πράγματα μάλλον φαίνονται να μπλέκονται και να μην συμβαδίζουν οι επιθυμίες σας μ’ αυτές του συντρόφου σας. Προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικοί για να δώσετε περιθώρια συνεννόησης. Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε σεαναζήτηση και φλερτάρετε.

 Υδροχόος

Θα είστε πολύ δραστήριοι και θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να βρείτε λύσεις, προσέξτε όμως να μην αναλάβετε πολλές και διαφορετικές υποθέσεις ταυτόχρονα, διότι τελικά καμιά δεν θα ολοκληρωθεί. Αποφύγετε τις σπατάλες, οργανώστε τα οικονομικά σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι πολύ καλές και αρμονικές. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Αισθηματικά θα μπορέσετε να αναζωογονήσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι τώρα θα είστε περιζήτητοι, πιθανόν να υπάρξει κάποια κρούση για επανασύνδεση, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, είναι καιρός για φλερτ.

 Ιχθείς

Η έλλειψη συγκέντρωσης θα σας δημιουργήσει πρόβλημα κατά τις πρώτες ώρες της ημέρας. Κάποια ζητήματα οικογενειακά θα σας απασχολήσουν αλλά μην προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις τώρα, καλύτερα να αφουγκραστείτε και τις επιθυμίες των άλλων. Η τάση σας να ξεκαθαρίσετε με κάποια οικονομικά ζητήματα οριστικά, θα σας δημιουργήσει νέα, αφήστε λοιπόν τα πράγματα όπως είναι προς τοπαρόν μέχρι να διαφοροποιηθούν οι συνθήκες και να μπορείτε σίγουρα να τα επιλύσετε. Αισθηματικά είστε κάπως απόμακροι και ανασφαλείς. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε μάλλον το ιδανικό ταίρι .

 oroskopos.tv

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ