Κριός
Το καλοκαιράκι ξεκινάει κάπως ρομαντικά για εσάς. Θα αναφερθώ στους δεσμευμένους της παρέας, αφού έχουν τη τιμητική τους. Τι θέλω να πω.. Τις ημέρες του Ιούνη, θα τα βάλετε κάτω και θα αποφασίσετε να δείξτε τα αληθινά σας τα συναισθήματα για το ταίρι σας, ή τη σχέση σας γενικότερα. Θα είστε πιο ήρεμοι και πιο ψύχραιμοι και θα μπορέσετε να κατανοήσετε τα αληθινά συναισθήματα που έχει το ταίρι σας για εσάς.. Ακόμα και αν έχετε πάρει την απόφαση του χωρισμού, καλά θα κάνετε να το ξανά σκεφτείτε και να το παλέψετε για ακόμα μια φορά! Οι ελεύθεροι της παρέας, εκεί που θα νιώσετε τη μοναξιά σε όλο της το μεγαλείο, ξαφνικά θα εμφανισθούν νέες γνωριμίες και θα μπερδευτούν με τις παλιές και θα ζήσετε έντονες στιγμές, γεμάτες από πάθος, σεξ όμως και πολύ ψέμα.. Το νου σας!

Ταύρος
Μέχρι τις 5/6 ότι καλό συμβεί, γιατί μετά το χάος.. Ερωτικό θα είναι κυρίως, γιατί σας επισκέπτεται και δε θα φύγει, αν δε πάρετε τις αποφάσεις σας. Ότι έχει μείνει στη μέση, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και να μπει μια τελεία. Μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα, δηλαδή ποιον δρόμο να διαλέξετε, την ασφάλεια ή το ρίσκο και εκεί φυσικά θα γίνει ο χαμός. Ο Ταυρίσιος ο εαυτός σας, θα πρέπει να πάρει μπρος.. και να ελιχθεί σε χρόνους άπιαστους μπορώ να πω..! Κάποιοι θα σας στηρίξουν, κάποιοι όχι και τόσο, το θέμα όμως θα είναι να κάνετε αυτό που πραγματικά σας λέει η καρδιά σας! Ναι το παρελθόν θα τα φταίει όλα, ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, κάτι που ίσως να έφτασε η ώρα του να αντιμετωπιστεί..

Δίδυμος
Νομίζω πως έχει πέσει κατάρα στα ερωτικά σας! Τα φέρατε από εδώ, τα φέρατε από εκεί, που προφανώς ο σύντροφός σας έχει βγει από πάνω και συνεχώς σας μαλώνει και σας δίνει τελεσίγραφα! Μαντάρα τα κάνατε ένα πράγμα, γιατί και εσείς είστε μπερδεμένοι, για το αν θα πρέπει να αφήσετε την εργένικη τη ζωή σας, ή όχι. Καταλαβαίνετε τώρα τι εννοώ.. Βασικά θα πρέπει να κάνετε πίσω αν θέλετε να παραμείνει ο άνθρωπός σας στη ζωή σας μέσα. Δύσκολο πολύ, αφού το σύμπαν εκεί με το Κρόνο κάνει τα μαγικά του.. τα κόλπα. Ακόμα και οι ελεύθεροι της παρέας θα δυσκολευτείτε πολύ να βρείτε σύντροφο τις ημέρες αυτές.. Από τον Ιούλιο και μετά μπορεί να δείτε λίγο φως..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ