Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου; 

Κριός
Πολύ καλύτερα σήμερα ψυχολογικά όμως κολλάει η βελόνα ένα πράγμα. Κάτι που θέλετε πολύ, δε γίνεται ακόμα, υπάρχουν εμπόδια και πεισμώνετε γιατί δε σας αρέσει άλλοι να κάνουν κουμάντο για θέματα δικά σας. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, αφήστε το μυαλό σας να φύγει μακριά, χαλαρώστε και ξαφνικά θα έρθουν και οι λύσεις. Όσο το ζορίζετε, άλλο τόσο δε θα κάθεται!!!

Ταύρος
Έχετε ακόμα τα ψυχολογικά σας, φεγγάρι ήταν αυτό, θέλει λίγο ακόμα για να σας απελευθερώσει από τις μαγικές του σκοτεινές αχτίνες.. Αν συμβεί σήμερα κάτι κάπως το ενοχλητικό, αφήστε το να περάσει, ή αντιμετωπίστε το άμεσα, αλλά πάνω από όλα μη το κάνετε θέμα. Ας το πάρει το ποτάμι.. Θα το καταφέρετε, να μη σκάσετε σα βόμβα; Για να δούμε..

Δίδυμος
Λοιπόν αγαπητά μου, φορέστε τα γάντια του μποξ, γιατί σήμερα έχει μάχη! Σας στριμώχνουν άσχημα, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι, ακούτε τη κατσάδα του αιώνα, έχετε και τα δικά σας, πάει θα γίνει χοντρός σαματάς. Δύσκολη η ημέρα σας αστρολογικά, όλη την ημέρα θα τσακώνεστε και ίσως και μέχρι το βράδυ να έχει κλείσει και η φωνή σας! Καμία σωτηρία.. με το καλημέρα, βουτιά στο γκρεμό..

Για τα υπόλοιπα ζώδια διάβασε εδώ

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ