Ο Άγιος Βαλεντίνος & τα άστρα by F’Ariel! Τι λένε τα ζώδια για την ημέρα των ερωτευμένων;

Ο Άγιος Βαλεντίνος & τα άστρα by F’Ariel! Τι λένε τα ζώδια για την ημέρα των ερωτευμένων;

Κοντοζυγώνει η ημέρα του Έρωτα, που τόσο τον λατρεύουμε, οι πρώτες σκέψεις ήδη βολτάρουν στο μυαλό μας και αρκετοί έχουμε ήδη κανονίσει έστω να ανάψουμε και ένα κεράκι στο όνομά του!


Εμπορικές σαχλαμάρες θα έλεγα, αφού ο Έρωτας είναι παντού, γιορτάζει κάθε μέρα, εποχές δεν έχει, ούτε το χρήμα, τα σοκολατάκια και τα τριαντάφυλλα κοιτά! Τουλάχιστον στην αρχή, γιατί στη πορεία τελικά όλα παίζουν το ρόλο τους!


Το ιδανικό δε είναι ότι πέφτει Παρασκευή, το φεγγάρι θα είναι γεμάτο, αφού ξημερώματα θα μας βρει ολοστρόγγυλο εκεί ψιλά και ο καιρός γλυκός, ίσως και ανοιξιάτικος, για να ταιριάζει γάντι με τη περίσταση!


«Προσωπικά, δε θέλω να ζήσω δίχως τον Έρωτα, αφού αυτός μου δίνει δύναμη, όρεξη για ζωή, κέφι για χορό, λαχτάρα για να ονειρευτώ, εσένα που το βλέμμα σου βγάζει φωτιά! Τα βέλη του είναι όντως μυτερά, σε τρυπούν κατευθείαν στη καρδιά και κάνουν το σώμα να φλέγεται ολόκληρο, έτσι ξαφνικά, κάθε φορά που σε ανταμώνω.. Το φιλί ακολουθεί δίχως δεύτερη σκέψη, το απαλό άγγιγμα συμβαίνει αυθόρμητα και ναι η ανάσα βαραίνει τόσο που λέξη δε βγαίνει, γιατί απλά δε μπορεί…»
Μήπως τελικά τα βέλη αυτά, είναι και δηλητηριώδη και δε το ξέρουμε? Πώς γίνεται κάθε φορά το στομάχι να γίνεται κόμπος, η καρδιά να χτυπάει σα τρελή, τα γόνατα να κόβονται και το μυαλό να τρελαίνεται σαν ένα ρολόι χαλασμένο..?


Για αυτό, όσο χλιαρή και αν είναι η ημέρα από άποψη τίτλου, άλλο τόσο καυτή μπορεί να γίνει και να θυμίσει στους πάντες, ότι ο Έρωτας είναι αναπόσπαστο σημείο της ζωής μας και μας αφορά όλους!!!



Κριός
Οι άπιστοι του είδους..!@ Ο έρωτας για εσάς, σημαίνει καλό σεξ! Δε σας νοιάζει αν θα είναι σε ένα κυριλέ μέρος ή στο δάσος μέσα, αρκεί να υπάρχει ένταση και πάθος! Εσείς που έχετε το κέφι να τον γιορτάσετε, ξεχάστε ηλικία, θέση, χρήμα και μεταμορφωθείτε σε κάτι πιο ανάλαφρο, πιο εφηβικό, πιο kinky! Μια στολή παράξενη, θα μπορούσε να κάνει πιο πικάντικη τη βραδιά αυτή..
Τα άστρα βέβαια, βάζουν το χεράκι τους και συναντάτε κάποιον από τα παλιά, στις 14/2! Η συνέχεια αποκλειστικά δική σας υπόθεση..! Μόνο μη μπείτε σε διαδικασία απιστίας, μέρα που είναι γιατί θα πέσει φωτιά και θα σας κάψει! Έχετε όλες τις άλλες ημέρες για αυτές τις «εξωσχολικές» δραστηριότητες!


Ταύρος
Οι αισθησιακοί & οι καλοφαγάδες όλων των εποχών! Ο έρωτας για εσάς περνάει από το στομάχι! Το καλό φαγητό, σε ένα όμορφο εστιατόριο, είναι το καλύτερο ξεκίνημα για μια βραδιά γεμάτη αισθησιασμό και ρομαντισμό! Μη φάτε πολύ, γιατί μετά μόνο τον ύπνο θα σκέφτεστε και τίποτα άλλο! Όμως και ένα δωράκι δε θα σας χαλούσε καθόλου! Κάτι σε σατέν, ή από μετάξι, εν ολίγοις κάτι ανάλαφρο και διαφανές, θα έκανε τη φαντασία σας να οργιάσει! Και η μαύρη δαντέλα όμως, δε θα ήταν άσχημη ιδέα για κάτι πιο extreme, δε λέτε?
Τα άστρα όμως έχουν χαράξει άλλη πορεία για εσάς στις 14/2! Σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς, σας δημιουργούν υπαρξιακά προβλήματα και η επιθυμία σας θα είναι να καθίσετε σπίτι και τίποτα άλλο!


Δίδυμος
Εσείς οι τυχοδιωκτικοί τύποι, δε πιστεύετε στον έρωτα, απλά και μόνο στη χημεία του σώματος! Σήμερα είστε εδώ, αύριο εκεί και ναι σας αρέσουν οι δύσκολες και οι ακατόρθωτες περιπτώσεις! Με τη γκρίνια συνεχώς παρέα, όλο ψάχνετε για κάποιο σύντροφο, όμως όλο και κάποιος πάντα υπάρχει κοντά σας, κάτι σα τη τρελή καβάντζα που λέμε.. Ναι το σεξ, σας αρέσει, όμως σε μια ταράτσα, κάπου ψιλά, να φυσάει κιόλας και να υπάρχει και το συναίσθημα της τρέλας και του ριψοκίνδυνου!
Τα άστρα έχουν καταλάβει πόσο παράξενοι είστε και για τις 14/2 το μόνο που θα σας φέρουν είναι εντάσεις και αντί να φτιάξετε το κλίμα στη σχέση σας, ή να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, σας βλέπω να κοιμάστε μόνοι και έρημοι, ξανά!


Καρκίνος
Οι πιο ρομαντικοί της παρέας, σα να έχετε ξεμυτίσει από παραμύθι μέσα, οι γυναίκες είστε η κλασική Σταχτοπούτα και οι άντρες ο πρίγκιπας πάνω στο λευκό άλογο! Πιο romanceπεθαίνει κανείς, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είστε εσείς! Ο έρωτας για εσάς παίζει σημαντικό ρόλο, όμως όταν ο σύντροφος σας φέρνει δώρα, λουλούδια, σοκολατάκια, άντε και ένα μονόπετρο! Αισθησιακοί όσο εκεί που δε φτάνει, συνάμα και ονειροπαρμένοι, βιώνετε διαρκώς τη ταινία «Όσα παίρνει ο άνεμος»!
Τα άστρα για τις 14/2 θα σας κάνουν ακόμα πιο ροζ και επιβάλλεται να φτιάξετε ατμόσφαιρα στο σπίτι, κεριά, αρώματα, ωραία σεντόνια, ζεστό νερό και άμα σταματήσετε τη κουβέντα, ίσως να καταλήξετε και στο ζητούμενο, το σεξ!


Λέων
Οι φιλόσοφοι της παρέας, αφού την ημέρα του Έρωτα, η φαντασία σας οργιάζει σε καταστάσεις άκρως πολυέξοδες και κυριλέ! Από τη μια ένα εστιατόριο πανάκριβο θα σας άρεσε πολύ, ή ακόμα και μια πτήση ως το Παρίσι θα ήταν ένα όνειρο φανταστικό! Επειδή όμως ως συνήθως είστε άφραγκοι, αφού καθημερινά ζείτε σα βασιλιάδες, θα προτιμήσετε κάτι πιο απλό, ίσως ακόμα και ένα σουβλάκι! Έχετε 2 μέρες για να βρείτε λεφτά, όχι μη πάρετε δάνειο για να εντυπωσιάσετε! Αν μετά από αυτό σας βγει η όρεξη για σεξ, στείλτε μου ένα γράμμα!
Τα άστρα στις 14/2 θα σας κάνουν όμως πιο δυναμικούς, πιο αποφασιστικούς και θα σας στείλουν και ένα πέπλο μαγικό, για να μπορέσετε να διεκδικήσετε το σύντροφό σας! Το όχι και το μη, δε θα το δεχθείτε εύκολα, αφού ο σκοπός είναι ένας! Καλά να περάσετε..


Παρθένος
Οι παράξενοι της παρέας, αφού όλο δουλεύετε και τίποτα άλλο δε κάνετε! Όταν όμως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τον έρωτα, τότε γίνεται ο πανικός ο ίδιος! Είστε αρκετά kinkyστις προτιμήσεις και στα γούστα σας, για αυτό εκδηλωθείτε μέρα που θα έρθει! Αγοράστε εκείνα τα sextoysκαι φροντίστε να τα βάλτε σε εφαρμογή, όμως ως έκπληξη και ως παιχνίδι! Δε πρέπει το ταίρι σας να αντιληφθεί τι πραγματικά κρύβει η ψυχή σας! Ίσως και να τρομάξει! Ένα δωμάτιο λίγο πιο priveθα σας ταίριαζε απόλυτα και θα κάλυπτε τις βρομοδουλειές σας!
Τα άστρα για τις 14/2 σας θέλουν στο σπίτι, όμως υπο το φως των κεριών, με παρέα φυσικά και ένα πολύ καλό δείπνο! Οργανωθείτε από τώρα, εντυπωσιάστε και με τις άλλες σας ικανότητες!


Ζυγός
Εσείς οι πιο εγκεφαλικοί τύποι όλων των εποχών, οι πιο ρομαντικοί, οι πιο ευαίσθητοι, ναι γουστάρετε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου όσο εκεί που δε φτάνει, αρκεί να είστε ερωτευμένοι και να έχετε να μοιραστείτε το γεγονός, με κάποιον! Και μόνοι όμως να είστε δε σας νοιάζει, αφού θα καταλήξετε πάλι στο γνωστό το μέρος και σίγουρα θα φύγετε με παρέα, αφού θα την έχετε μεθύσει πρώτα, από τα λόγια σας, από το βλέμμα σας και από το αλκοόλ! Συνεσταλμένοι όπως πάντα, όμως με σκέψεις απίστευτα καυτές, ερωτικές και αρκετά kinkyθα έλεγα, θέλετε να βγάλετε το θηρίο από μέσα σας και δε σας αφήνουν! Ναι αφού ολοκληρώσετε το εγκεφαλικό σας παιχνίδι, θα γίνει ο χαμός!! Φτιάξτε τις σανίδες στο κρεβάτι, μη τρίζουν κιόλας!!
Τα άστρα στις 14/2 σας θέλουν όμως μόνους και ερωτικά απογοητευμένους! Ή θα κάνετε την ανατροπή, ή πάλι τα φιλαράκια θα γίνουν το αποκούμπι σας!


Σκορπιός
Οι θεοί του σεξ και του έρωτα! Τι να πει κανείς για εσάς, είστε οι φωτιά η ίδια, δίχως να κάνετε και απολύτως τίποτα! Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, όχι μόνο δε σας αρέσει, αντιθέτως τη χλευάζετε χρόνια τώρα! Ναι θα συμφωνήσω μαζί σας, όμως κάτι έτσι λίγο σας κάνει, όχι τίποτα άλλο, είναι μια καλή ευκαιρία, να βγουν οι χειροπέδες και το μαστίγιο από εκείνο το κρυφό ντουλάπι! Ναι φορέστε τα μαύρα σας τα ρούχα και κυκλοφορήστε σε μέρη που θα μπορέσετε να στοχεύσετε το επόμενο θήραμά σας! Ναι θα προτιμήσετε να κάνετε σεξ στο όρθιο, οπουδήποτε και οπωσδήποτε, αρκεί να νιώσετε την ηδονή σε όλο της το μεγαλείο!!!!
Τα άστρα στις 14/2 σας απογειώνουν και κανείς, μα κανείς δε θα καταφέρει να σας χαλάσει το κέφι! Οτιδήποτε βάλετε μέσα στο μυαλό σας, θα το πετύχετε, μια και έξω! Στοχεύσετε σε κάτι πολύ δύσκολο, για να είναι η απόλαυση ακόμα πιο μεγάλη!!


Τοξότης
Ποιος Βαλεντίνος και κουραφέξαλα! Οι χίπηδες της παρέας, έτσι σας χαρακτηρίζω, αφού ο Έρωτας για εσάς, είναι άλλο φρούτο! Εννοείται ότι δε σας ταιριάζει καθόλου η ημέρα αυτή, όχι γιατί δε πιστεύετε στο συναίσθημα, αλλά γιατί ήδη βρίσκεστε σε άλλο επίπεδο! Θα προτιμήσετε κάτι πιο παρεϊστικο, σε ένα βουνό ας πούμε, ακόμα και σε μια σπηλιά μέσα, φωτιά μεγάλη, μουσική και καλό ποτό! Ναι το φευγάτο στοιχείο σας ανήκει, για αυτό δε θα επεκταθώ, για να μη κοκκινίσετε, έτσι ξαφνικά!
Τα άστρα για τις 14/2 σας θέλουν πιο ψυχρούς και ανάποδους και το μυαλό σας θα είναι περισσότερο στις δουλειές σας, στα επαγγελματικά ραντεβού και στις νέες δραστηριότητες που ετοιμάζετε!! Nosexatthemoment..


Αιγόκερως
Οι φιλοχρήματοι όλων των εποχών, όχι μόνο δε σας αρέσει η ημέρα του Αγ Βαλεντίνου, τη μισείτε αφού πρέπει να μπείτε σε έξοδα, όχι τίποτα άλλο, για να αποφύγετε τη μουρμούρα του συντρόφου σας! Συντηρητικοί ως εκεί που δε φτάνει, θα προτιμήσετε να κάνετε κάτι στο σπίτι, ή σε ένα κουτουκάκι, μη σας ξεφύγετε κιόλας! Σας αρέσουν τα ακριβά δώρα, αλλά μόνο όταν οι άλλοι σας τα κάνουν! Γιατί άραγε? Η τετράγωνη λογική που διαθέτετε είναι μοναδική και καμία μέρα, καμία γιορτή, κανένα έθιμο τόσο ανάλαφρο, δε σας αγγίζει! Τουλάχιστον αποκαλύψτε λιγάκι το συναισθηματικό σας κόσμο, γίνετε λίγο πιο τρυφερή και ας είναι στάχτη για τα μάτια του άλλου!
Τα άστρα στις 14/2 σας βρίσκουν παρέα με φίλους, που ξαφνικά ασκούν κριτική εις βάρος σας, γεγονός που σας εκνευρίζει και σας ξενερώνει αφάνταστα!!! Μήπως να κάνατε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά?


Υδροχόος
Για τη περίπτωσή σας, θα πρέπει να γράψω βιβλίο ολόκληρο, όμως μου λείπουν οι τελευταίες και οι πιο σημαντικές πληροφορίες! Δε νομίζω να τις μάθω ποτέ, όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Απρόβλεπτοι όπως πάντα, αψυχολόγητοι ως συνήθως, θα αποδεχτείτε την ημέρα, όμως τη στιγμή που εσείς θέλετε και μόνο! Έχετε ένα θέμα στο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, παρά μόνο με τη γλώσσα του σώματος εκπέμπεται σήματα μορς και όποιος τα πιάσει! Ο έρωτας για εσάς, έχει άλλη σημασία, αφού ο άνθρωπος ως ύπαρξη σας ενδιαφέρει περισσότερο! Όμως όταν πάρετε φωτιά, ούτε τα ρούχα δε προλαβαίνετε να βγάλετε, αφού το πάθος και η έξαψη σας ζαλίζει αρκετά! Μήπως φέτος να κάνατε την ανατροπή?
Τα άστρα για τις 14/2 σας προειδοποιούν, να παραμείνετε ο εαυτός σας, να μη κάνετε καμία αλλαγή στην εμφάνισή σας και πάνω από όλα να είστε ειλικρινής, με το άτομο που σας ενδιαφέρει!


Ιχθύες
Τα ρομαντικά ψαράκια μας, ναι μόνο με τον Έρωτα ζουν και τρέφονται, όμως με το πιο παράξενο τρόπο! Ναι δε πιστεύετε στον Αγ. Βαλεντίνο, θεωρείτε εντελώς ηλίθια την ημέρα αυτή, όμως αν θέλετε κοκό δηλ. σεξ, θα πρέπει να κάνετε τα στραβά τα μάτια! Όμως ένα καλό εστιατόριο, μια καλή παρέα και μπόλικα κεριά, θα σας έφτιαχναν πολύ το κέφι, έτσι ώστε να δημιουργήσετε τουλάχιστον μια ρομαντική ατμόσφαιρα για την ημέρα! Όχι δε σας αρέσουν και τόσο τα δώρα, αφού ούτε εσείς τα κάνετε, όμως μήπως να αλλάζατε λιγάκι συμπεριφορά, αυτή τη φορά? Μήπως να βάζατε τη φαντασία σας να δουλέψει παραπάνω, για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας? Αφήστε τις ταινίες και τα σινεμά και κάντε την ανατροπή!
Τα άστρα στις 14/2 σας φέρνουν μαύρα σύννεφα, απαισιοδοξία και μπόλικη μελαγχολία. Αν είστε μόνοι καλά να πάθετε, αν όμως υπάρχει σύντροφος, αλλάξτε διάθεση γιατί η μουρμούρα είναι και αυτή στο πρόγραμμα!


magicfariel@gmail.com