Κριός
Μπορεί από ταξίδι να γυρίζετε οι περισσότεροι, όμως θα ξανά φύγετε πολύ σύντομα! Ναι το φεγγάρι το σημερινό, σας ξεσηκώνει για περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Μπορεί όμως να επικοινωνήσετε και με ένα πρόσωπο, από τα παλιά, έχετε τόσα και τόσα να πείτε και σίγουρα μια τέτοια συνάντηση θα σας έκανε καλό. Άρα είναι φιλικό το θέμα και όχι ερωτικό φυσικά.. Για εκφραστείτε ελεύθερα, να δούμε τι έχετε μέσα στο μυαλουδάκι σας..

Ταύρος
Νομίζω πως ο Σκρούτζ έφυγε από τους Αιγόκερους για λίγο και έχει έρθει σε εσάς. Μετράτε ακόμα και το τελευταίο σας ευρώ, αφού έχετε διάφορες υποχρεώσεις για να καλύψετε και κάθε μέρα που βγαίνετε από το σπίτι, όλο έξοδα κάνετε και αναλήψεις.. Κακά μηχανήματα, που βρίσκονται στη μέση του δρόμου! Μέρα που θα ασχοληθείτε πάλι με τα λεφτά σας, τα κουκιά δε βγαίνουν για να βάλετε και κάτι στην άκρη..

Δίδυμος
Ε λοιπόν σήμερα θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Θα σας εκνευρίσουν τόσο πολύ, που θα ανοίξετε το στοματάκι σας και δε θα μαζεύεστε με τίποτα. Τσακώνεστε με το σύντροφό σας, αφού δε μπορείτε να συνεννοηθείτε με τίποτα, τσακώνεστε με το αφεντικό από τη δουλειά, αφού άλλα σας έχει πει και άλλα προκύπτουν ξαφνικά! Διαλέξτε και πάρτε, κάπως έτσι θα είναι, για αυτό το νου σας, σε τι θα δώσετε προτεραιότητα!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ