Κριός
Με τη δουλειά σας θα ασχοληθείτε σήμερα και θα πρέπει να κάνετε και ένα βήμα παραπάνω. Διαλέξτε το γνωστό το μονοπάτι, το ίσιο και το σωστό και αφήστε τις λαμογιές, γιατί δε σας παίρνει με τίποτα και θα χάσετε το χρόνο σας άδικα. Από κέφια όχι και πολλά, αφού αλλιώς το έχετε στο μυαλό σας και αλλιώς θα σας έρθουν τα πράγματα. Υπάρχει και άλλος τρόπος, βρείτε τον!

Ταύρος
Θα βρεθεί ένας άνθρωπος στο διάβα σας και θα σας πει διάφορα αξιόλογα πράγματα. Ακούστε τον με προσοχή, θαυμάστε τον κιόλας, πάντως κρατήστε τα λόγια του, γιατί θα σας κάνουν καλό, ιδιαίτερα σε θέματα ερωτικά. Νομίζω θα χαμογελάσετε, αφού τα μαντάτα θα είναι χαρμόσυνα και θα πάρετε και μεγάλη ανακούφιση. Θα γίνει το θαύμα σήμερα, θα την ανάψουμε τη λαμπάδα; Τι λέει το σύμπαν.. οεο;;;

Δίδυμος
Δείχνετε σε όλους πως το έχετε! Το κρατάτε γερά στα χέρια σας! Όμως τα φαινόμενα απατούν γιατί νιώθετε πιο ανασφαλής από ποτέ! Ρωτήστε για να μάθετε. Ζητήστε για να λάβετε. Μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Σας βλέπω με το που θα μπει η Αφροδίτη στα Λιοντάρια, να ξεσηκώνεστε και να φέρνετε τούμπα τη κατάσταση και ότι προκύψει.. Μετά τις 5 έχει ταξιδάκι..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...