Κριός
Μεταξύ μας τώρα έχετε ηρεμήσει αρκετά και νιώθετε καλύτερα από ποτέ! Σήμερα λοιπόν, θα το ρίξετε στο φαγητό! Μια τα άγχη σας, μια η διατροφή για ένα καλύτερο σώμα, ε θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας και μια βουτιά σε ένα πιάτο γεμάτο από θερμίδες όχι μόνο δε θα την αποφύγετε, μπορεί να ζητήσετε και άλλο! Απολαύστε το αυτό και μετά;;; Μη σας πιάσουν τα ψυχαναγκαστικά σας και πάτε για τρέξιμο.. Ύπνο καλύτερα!

Ταύρος
Τα άστρα σήμερα σας επιφυλάσσουν μια έκπληξη! Μπορεί να είναι δυσάρεστη, μπορεί και όχι, πάντως κάτι το απρόβλεπτο θα συμβεί και θα ανεβάσετε πίεση κανονικά! Ένα νέο θα μάθετε, μια πληροφορία θα φτάσει στα αυτιά σας και θα φουντώσετε σε σημείο απίστευτο! Κουδουνίζετε κανονικά και ενώ έχετε τον τρόπο να το αντιμετωπίσετε, δε θα τα καταφέρετε αφού.. ο ψυχικός σας κόσμος θα βρίσκεται αλλού για αλλού..

Δίδυμος
Ξαφνικά σας έχουν κατηγορήσει πως εσείς κρατάτε τα λεφτά σας στην άκρη και όλο οι άλλοι ξοδεύονται για εσάς. Φυσιολογικό το βρίσκω, ιδιαίτερα αν δεν έχετε ένα μόνιμο εισόδημα, γιατί εκ του ασφαλούς ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Κρατήστε χαρακτήρα γιατί κατά βάθος, έχετε ανάγκη να καλύψετε το συναισθηματικό το μέρος και να μην νιώθετε ανασφάλεια. Συνεχίστε έτσι και να γίνετε και λίγο σπάγκοι, δε πειράζει..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ